Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 25

Jaunajai dainininkei Simonai Milinytei pasirodymas „Eurovizijos“ atrankoje prilygo svajonės išsipildymui

Paskutiniajame nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje savo pasirodymą pademonstravo kone jauniausia konkurso dalyvė – šešiolikmetė Simona Milinytė. Mergina scenoje atliko kūrinį „One of a Kind“, kurį jai ruošė pasaulinio lygio muzikos ekspretai. Baigusi pasirodymą ji tryško džiaugsmu – „Eurovizijos“ atranka tapo kątik įgyvendinta jos svajone.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Asmeninio archyvo nuotr.

Nuo pat mažumės dainuojanti mergina šiandien turi nemenką gerbėjų ratą, ją palaiko ir itin šalyje žinomi atlikėjai. Štai Egidijus Dragūnas palankumą S.Milinytei demonstruoja itin atvirai – jis jaunėlei net suteikė šansą pasirodyti viename iš savo koncertų, na o grupės „Naujosios Pupytės“ lyderė Oksana Pikul su mielu noru tapo S.Milinytės viešųjų ryšių atstove.

Tiesa, nei vienas, nei kitas S.Milinytę remiantis žvaigždūnas gyvai demonstruoto S.Milinytės pasirodymo atrankoje pažiūrėti neatvyko. „Egidijus šiuo metu išvykęs į kelionę pailsėti, o Oksana koncertuoja su nauja savo grupe. Gaila, kad jų čia nėra, tačiau tikiuosi, kad jie mane palaiko“, – vylėsi jaunoji dainininkė. Paklausta, iš kur šešiolikmetė turi tokių pažinčių, mergina tikino jog viskas nutiko savaime, o juos pažino ir itin susidraugavo skirtingų koncertų metu.

Kalbėdama apie savo konkurse atliekamą dainą S.Milinytė tikino nė nesitikinti įtikti kiekvienam. „Mano daina – tipinė „Eurovizijos“ konkurso daina. Žinoma, žmonių skoniai skiriasi – vieniems ji patinka, kitiems gali nepalikti gero įspūdžio, tačiau džiaugiuosi, kad yra žmonių, kurie ją vertina“, – teigė ji ir vylėsi, jog „standartinis“ kūrinys pagaliau nugalės. „Juk prie tokios dainos galima paruošti gerą pasirodymą, sudėlioti efektus“, – tikino dainininkė.

Paprašyta įvertinti savo konkurentus atrankoje atlikėja stengėsi išlikti santūri ir į jokias apžvalgas nenorėjo veltis. „Konkurentų šiuo metu nenorėčiau vertinti, nes dar nežinau, ar mano pasirodymas pateks į finalą. Jei pateks, tada galėsiu apie tai kalbėti, na o kol kas tikrai nesiryžtu“, – šypsojosi ji.

Nulipusi nuo nacionalinės atrankos scenos S.Milinytė trykšte tryško emocijomis ir tikino, jog pasirodyti konkurse buvo jos svajonė. „Negaliu patikėti, kad stovėjau „Eurovizijos“ atrankos scenoje – man tai yra svajonės išsipildymas. Esu labai laiminga, kad čia pasirodžiau“, – džiaugėsi ji.

VIDEO: SIMONNA MILINYTĖ One of a Kind. Eurovision 2012 Song Lithuania

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius