Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 26

Jazzu koncerte Klaipėdoje – tolerancijos idėjos: „Esame skirtingi, bet lygūs“

Šeštadienį Klaipėdos Elinge įvyks paskutinis vienos garsiausių šalies atlikėjų Jazzu koncertas. Simboliškai vasaros uždarymo renginiui pasirinktame uostamiestyje atlikėja surengs įspūdingą koncertą, kuriame žada ne vieną kartą atlikti ir šios vasaros hitu tapusį kūrinį „Vasara“.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Justė Arlauskaitė-Jazzu / Luko Griciaus nuotr.

„Kviečiu jus į didžiausią, gražiausią ir paskutinį šios vasaros koncertą pajūryje, kuris vyks rugpjūčio 28 dieną Klaipėdos elinge. Ateikite pasidalinti muzika, gera nuotaika, skleisti tolerancijos idėjas – tai yra svarbu, juk esame skirtingi, bet lygūs. Lauksiu“, – kviesdama į koncertą teigia Jazzu.

Vienoje unikaliausių vietų įvyksiančiame koncerte Jazzu pasirodys su grupe bei atliks kruopščiai atrinktą programą, kuri vasaros koncertuose nepaliko abejingų. Šis koncertas taps ir vienu iš „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ platformos „Spalvos“ akcentų, atkreipiant dėmesį į toleranciją bei lygiateisiškumą, rašoma pranešime spaudai.

„Mes taip ir gyvename: esame spalvingi, skirtingi, daug juokiamės, kartais ir verkiam, šokam iki paryčių, esam drąsūs, esam asmenybės, esam kūrėjai, mylim pasaulį, vienas kitą, esam už laisvę ir besąlygišką meilę“, – sako dainininkė.

Paskutiniame vasaros koncerte atlikėja žada sukurti ypatingą atmosferą, kuri įkvėps ateinančiam rudeniui daugiau pozityvumo ir teigiamų emocijų.

„Kaip gaila, kad pasibaigia vasara, visada jos taip greitai praeina...Kviečiu kartu paskutinį kartą pagauti vasarą už uodegos, pasimėgauti gražiu oru, besąlygine meile ir muzikos garsais. Mano dainą „Vasara“ iš ilgesio trauksim ne kartą ir ne du. Ateikit kartu palydėti vasarą, jūsų buvimas man – didžiausia dovana“, – kviesdama į šį šeštadienį vyksiantį koncertą atvirauja viena garsiausių šalies atlikėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius