-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 11

Jeanas Claude'as prisijungė prie naujos muzikos grupės „Dejavu“

Lietuvos muzikos pasaulyje oficialiai savo veiklą pradeda nauja grupė „Dejavu“. Nors grupėje „Dejavu“ trys vaikinai, tačiau būsimi atlikėjai tikina, jog muzikos stilius, kurį dainuos, tikrai nebus „saldus popsas“.
Muzikos grupė „Dejavu“
Muzikos grupė „Dejavu“ / „JP music“ nuotr.

„Orientuojamės ne į paauglių klyksmus, o į jau subrendusių jaunuolių, galbūt studentų auditoriją. Taip, nedainuosime „saldaus popso“, galbūt dėl to ir skirsimės nuo kitų Lietuvos vaikinų grupių“, – kalba „Dejavu“ nariai.

„JP music“ nuotr./Muzikos grupė „Dejavu“
Muzikos grupė „Dejavu“

„Jeigu sakysime, kad būsime dori ir savo tikslų bei populiarumo sieksime nesistengdami sukelti susidomėjimo savimi – meluosime. Esame per daug spalvingos asmenybės. O kas iš to gausis, pamatysime“, – sako Karolis, „Žvaigždžių duetų“ dalyvis Jeanas Claude'as ir Justas.

Jeanas Claude'as – muzikinio televizijos projekto „Žvaigždžių duetai“ dalyvis, yra paragavęs ir modelio duonos. Egzotiškasis grupės narys. Sportiškas, talentingas, savitą gyvenimo stilių ir būdą turinti asmenybė.

Karolis – vaikinas, taip pat jau spėjęs pasižymėti Lietuvos pramogų pasaulyje. Neseniai palikęs vieną grupę, greitai įsiliejo į visiškai naują kolektyvą. Tai jauniausias grupės narys. Žmogus mėgstantis bendrauti ir draugauti. Bene labiausiai kalbantis „Dejavu“ narys.

Justas – labiau pažįstamas besidomintiems kontaktinėmis sporto šakomis... Komandos šypsenėlė. Geros nuotaikos ambasadorius, pokštų asas.

„JP music“ nuotr./Muzikos grupė „Dejavu“
Muzikos grupė „Dejavu“

Paklausti, kodėl pasirinkta būtent tokia grupės sudėtis, vaikinai nė negalvodami atšauna, jog viskas susiklostė labai paprastai. Karolis ir Justas daryti kažką bendro, planavo jau senokai, na, o Žanui Klodui prisijungti prie „Dejavu“ pasiūlė bendri bičiuliai. „Susitikome, susipažinome... O rezultatai jau greitai...“ – teigė Karolis.

„Dejavu“ narys Jeanas Claude'as, kalbėdamas apie muzikos stilių, kurį dainuos grupė, tikina, jog tai bus populiarioji muzika su netradiciniais sprendimais. „Nevengsime netradicinių ritmų, kalbų įvairovės, novatoriškų tekstų ir pan.“, – sakė atlikėjas.

Kalbėdamas apie muzikos stilių, Justas pridūrė, jog grupės „Dejavu“ muzika ir tekstai bus bendras komandinis kūrybos darbas, kurias realizuos profesionalai.
„Pamatysite, nustebinsime žvėriška energija“, – šypsodamasis sako Karolis.

Grupės „Dejavu“ nariai – Karolis, Jeanas Claude'as ir Justas – tikina, jog apie konkurentus tikrai negalvoja. „Visų pirma, grupę įkūrėme dėl savęs. Jeigu liksime patenkinti rezultatais, ir dar įvertinti klausytojų, bus geriausia, ko tikėjomės“, – kalba naujai susikūrusios grupės „Dejavu“ nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius