Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 14

Jessica Shy dalijasi premjera: vaizdo klipe – Čikagos šurmulys ir šokio motyvai

Jessica Shy savo klausytojams dovanoja naują kūrinį „Šokam lėtai“ kartu su vaizdo klipu, kuriame atsispindi miesto šurmulys ir šokio motyvai. Tai – pirmasis atlikėjos singlas iš šį mėnesį pasirodysiančio debiutinio albumo „Apkabinti Prisiminimus“, ilgai lauktas po 2021-uosius garsiai palydėjusio „Rugpjūčio“, kurį dainų autorė kartu su Justinu Jaručiu pristatė dar vasarą.
Jessica Shy
Jessica Shy / Tomo Laurinavičiaus nuotr.

„Rašydama savo dainų tekstus ir melodijas visuomet ieškau kitų, naujų spalvų savo kūryboje ir žinau, jog ši daina išsiskirs iš iki šiol išleistų kūrinių“, – dalijasi Jessica.

„Dainoje jaučiamas devintojo dešimtmečio prieskonis, kartu su juo norisi iš lėto linguoti į ritmą pagal neįpareigojančius žodžius. Rašydama dainą įsivaizdavau, kaip naktį važiuoju tamsiomis gatvėmis – „kol baigia jau užmigti mano miestas“ – praradusi laiko nuovoką su žmogumi šalia manęs, kai niekas nežino, kur šią minutę esu ir kaip jaučiuosi“, – apie dainos reikšmę pasakoja atlikėja.

VIDEO: Jessica Shy - Šokam Lėtai

„Šokam Lėtai“ muzikiniame klipe Jessica įkomponavo ir asmeninius vaizdo įrašus iš kelionės Čikagoje, kur užfiksavo naktinį miesto gyvenimą, rašoma pranešime spaudai.

„Esu dėkinga filmavimo komandai, kurie prisidėjo prie dainos muzikinio klipo, interpretuodami dainą savaip. Manau, jog kūrinio vizualai puikiai papildo muziką, sukurdami kinematografišką, filmo aikštelę primenančią erdvę miesto fone“, – šypsosi Jessica.

Šiais metais Jessica Shy yra nominuota „Metų pop atlikėjos“ ir „Metų dainos“ M.A.M.A. apdovanojimų nominacijose. Atlikėja atskleidžia, kad jos debiutinį albumą sudarys 8 dainos, kurios klausytojui leis nardyti tarp įvarių nuotaikų ir minčių. Albumą leidžia „OpenPlay“ įrašų kompanija. O jau ateinantį pirmadienį dainininkė skelbs apie vieną didžiausių bendrų projektų kartu su Justinu Jaručiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius