Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 15

Jessica Shy ir Rokas Jančiauskas pristato naują kūrinį: „Daina apie jausmus, kurie aplanko prisiminus vaikystę“

Jessica Shy ir Rokas Jančiauskas pristato naują kūrinį „Stadionai“. Atlikėjai studijoje jau daug mėnesių dirba kartu, bet tai – pirmoji oficiali daina, sukurta dviese. Šis nostalgiškas garso takelis bus artimas tiek jaunam, tiek vyresniam klausytojui, kurie dar tiki, kad vaikais galima būti visą gyvenimą.
Akimirka iš Jessicos Shy ir Roko Jančiausko naujos dainos
Jessica Shy / Asmeninio albumo nuotr.

„Stadionai“ yra daina apie jausmus, kurie aplanko prisiminus vaikystę be rūpesčių, vietas, kurios mus užaugino, bei viską, apie ką tada svajojome“, – atskleidžia Jessica Shy.

„Visi nuolat skuba ir kažko ieško – naujų patirčių, galimybių ar tiesiog savęs pačių – todėl kartais gera stabtelti ir prisiminti, nuo ko viskas prasidėjo. Kaip sako dainos žodžiai, „į jūrą bandėm bristi, bet neša mus namo“.

Įvertinkite naują Jessicos Shy ir Roko Jančiausko kūrinį:

VIDEO: Jessica Shy x Rokas - Stadionai

„Man „Stadionai“ asocijuojasi su tikrumu ir nuoširdumu. Vieną iš paskutinių vasaros vakarų su Džesika susitikome kurti dainų ir procesu pasidalijome „Instagram“. Tada nesitikėjome, kad pirmas dainos posmelis per naktį susilauks daugiau kaip šimto žinučių, kad kuo greičiau kūrinį išleistume. Klausytojai rašė, kad daina jiems primena vaikystę, klausantis užplūsta šiluma ir norisi šypsotis. Dėl tokio palaikymo dar labiau nekantravome ją pabaigti, – džiaugiasi Rokas.

Jessica Shy ir Rokas nufilmavo video klipą su Roko vaikystės VHS kamera.

„Kurdami klipą kartu norėjome dar labiau sustiprinti dainos emociją ir atsukti laiką atgal. Filmavome ta pačia kamera, kuria buvo filmuojamos Roko vaikystės akimirkos, todėl „Stadionų“ klipas tapo dar autentiškesnis. Nenorėjome vaidinti jokių personažų, kurti iki detalių nušlifuoto klipo-filmo. Neturėjome jokio scenarijaus – tiesiog filmavome vienas kitą ir laiką kartu. Galima sakyti, kad čia įamžinti tie tikrieji mes!“

Jessica Shy – Džesika Šyvokaitė prieš mėnesį nustebino klausytojus bendru kūriniu „Nei Man Ką“ kartu su reperiu Niko Barisu. Atlikėja nekantrauja pristatyti jau žinomas ir dar negirdėtas savo dainas debiutiniame koncerte „OpenPlay Pristato: Jessica Shy LIVE“, kuris vyks Lapkričio 28d. gyvos muzikos klube „Tamsta“.

Roko Jančiausko debiutinis kūrinys „Taip Toli“ jau perkopė 500 000 peržiūrų Youtube platformoje, o naują dainą „Tu Man“ galite išgirsti visų Lietuvos radijo stočių eteryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius