Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 22

Jessica Shy pristato naują dainą „Noriu rėkt“: į ją sudėjo asmeninius išgyvenimus

„OpenPlay“ įrašų kompanija stipriai pradeda 2021-uosius su naujausia Jessica Shy daina „Noriu rėkt“. Melancholiška žiemos baladė, apipinta šokių ritmais, pasakoja apie atšalusius santykius ir nežinią. Švelnus Jessica Shy balsas ir akustinės gitaros garsai įtraukia nuo pat pirmų akordų, o dainos žodžiai išduoda slapčiausius asmeninius dainininkės išgyvenimus.
Jesssica Shy
Jesssica Shy / Tomo Laurinavičiaus nuotr.

„Daina gimė „OpenPlay“ dainų rašymo stovykloje praeitą vasarą, dirbant su rinktiniais jaunaisiais talentais iš visos Lietuvos. Telefone turėjau priedainio melodijos įrašą iš anksčiau, kuris skambėjo tarsi ispaniškai.

Man patiko dainos temperamentas su keistai juntama nostalgija“, – atvirauja Jessica Shy.

„Kūrinio mintis yra apie tai, kad žmonės dažnai užgniaužia emocijas savyje ir slepia jas po abejingumo kauke. O viduje norisi rėkti!“

Pasiklausykite:

VIDEO: Jessica Shy - Noriu Rėkt

„OpenPlay“ prodiuserių komanda jau nukasė sniegą nuo naujos įrašų studijos, todėl labai greitai išgirsite naujienų ne tik iš pamėgtos Jessica Shy, Rokas ir Senjasa komandos, bet ir iš dar negirdėtų vardų, kuriuos rikiuoja prodiuseriai, žadantys jiems šviesią ateitį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius