Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 01 15

Jonas Nainys pristato naują klasika tapusio elektroninės muzikos hito versiją

Radistas Jonas Nainys naujus metus pradėjo pristatydamas naujai suskambusį populiarų elektroninės muzikos hitą. Šįkart DJ Jovani naujam gyvenimui prikėlė klasika tapusį kūrinį „Toca‘s Miracle“. Šis kūrinys vienokia ar kitokia forma, šokių muzikos klubuose karaliauja jau beveik du dešimtmečius. Šiandien elektroninės muzikos gerbėjai gali įvertinti, kaip klasikinis hitas suskambo prie jo prisilietus DJ Jovani rankai.
Jonas Nainys
Jonas Nainys / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Jonas Nainys

„Norėjau grįžti į ten, kur pradėjau. 2000 tieji: aš mokyklos DJ‘us ir visas gyvenimas dar prieš akis. Tais metais kaip tik pasirodė legendinis „Toca's Miracle“ singlas – vienas geriausių visų laikų šokių muzikos hitų. Įvertinkite, kaip man pavyko prikelti jį naujam gyvenimui“, – sako Jonas Nainys.

1996 m. kūrinį „I Need A Miracle“ pirmoji įrašė kartu su Craig David, „Artful Dodger“, Wildchild ir kitomis populiariomis žvaigždėmis bendradarbiavusi britų dainininkė Susan Brice, labiau žinoma kaip Coco Star. Deja, 1997 m. pabaigoje išleistas jos singlas pasiekė tik 39-ą vietą perkamiausių hitų sąraše Didžiojoje Britanijoje.

1999 m. vokiečių brolių Dirk ir Marco Duderstadt duetas „Fragma“ išleido nemažu hitu tapusį instrumentinį kūrinį „Toca Me“, kurį prodiusavo žinomas vokiečių prodiuseris Ramon Zenker. Praėjus dar metams britų DJ‘ui Vimto kilo mintis apjungti abu šiuos kūrinius į vieną. Taip gimė „Toca‘s Miracle“, kuris 2000 m. balandžio mėnesį pakilo į britų topo viršūnę.

Pirmas vietas hitas pasiekė ne tik D.Britanijoje, bet ir Airijoje, Danijoje, Norvegijoje, Italijoje ir Australijoje. Daugelis muzikos kritikų „Toca‘s Miracle“ vadina vienu geriausių kūrinių elektroninės muzikos istorijoje. Šiandien galite įvertinti, kaip klasika tapęs hitas suskambo po to, kai jį prodiusavo DJ Jovani.

VIDEO: Jovani feat. Emie - Miracle

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius