Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 12 12

Jūratė Miliauskaitė ir Aistė Karanauskytė pristato kalėdinį kūrinį ir vaizdo klipą

Dainininkės Jūratė Miliauskaitė ir Aistė Karanauskytė prieš šv.Kalėdas sukūrė bendrą dainą bei vaizdo klipą „Belaukiant Kalėdų“. Atlikėjas suvedė užsimezgusi graži draugystė, iš kurios ir gimė naujas kūrinys. Aistė jau kurį laiką žavėjosi J.Miliauskaitės kuriama muzika, vis apsilankydavo koncertuose. Susipažinusios dainininkės iš pradžių manė dainą įrašysiančios tiesiog sau, tačiau ilgainiui tai išsirutuliojo į profesionalią aranžuotę ir vaizdo klipą.
Jūratė Miliauskaitė ir grupės „Vyšnios“ narė Aistė Karanauskytė
Jūratė Miliauskaitė ir grupės „Vyšnios“ narė Aistė Karanauskytė / Ievos Markūnaitės nuotr.

J.Miliauskaitė pasakojo, kad jai nė kiek negaila įdėto darbo ir pastangų. Nors kūrinys greičiausiai skambės tik gruodį, tačiau atlikėja įsitikinusi: tai yra visų kalėdinių dainų požymis, o šiltą ir romantišką nuotaiką dovanoti gerbėjams jai labai malonu.

„Tai yra kūrybos dalis. Kiekvienais metais tradiciškai taip jau išeina, kad gimsta kalėdinė daina. Ji suskamba trumpą laiką. Kai ateina kitos Kalėdos, juk klausome ir ankstesnių dainų. Būtų prabanga kasmet sukurti po pilną kalėdinę programą, tačiau po kalėdinę dainą vis pavyksta“, – šypsodamasi kalbėjo atlikėja.

Ievos Markūnaitės nuotr./Jūratė Miliauskaitė ir grupės „Vyšnios“ narė Aistė Karanauskytė
Ievos Markūnaitės nuotr./Jūratė Miliauskaitė ir grupės „Vyšnios“ narė Aistė Karanauskytė

Jūratės ir Aistės pažintis ir draugystė slepia įdomią istoriją. Aistė kurį laiką buvo Jūratės muzikos gerbėja, dažnai atvykdavo į jos koncertus. Atlikėjos susipažino, tačiau J.Miliauskaitė iš pradžių nė nenumanė apie Aistės galimybes dainuoti. Gimtadienio metu A.Karanauskytei buvo duotas pažadas ateityje sukurti dainą, kurią kada nors galėtų sudainuoti kartu.

„Dažniausiai kuriu rytais. Vieną rytą atsikėliau ir pagalvojau, kad vis dėlto reiktų įrašyti bendrą kūrinį drauge. Pamaniau, kad tiesiog turėsime jį sau. Tačiau viskas išsirutuliojo į profesionalią aranžuotę, vaizdo klipą ir bendrą gražų darbą. Toks tas mūsų bendras kūrybos vaisius. Galbūt jis šiemet praskambės trumpai, galbūt dar kitais metais skambės“, – kūriniu „Belaukiant Kalėdų“ ir jo vaizdo klipu džiaugėsi J.Miliauskaitė.

Jūratės Miliauskaitės ir Aistės Karanauskytės kūrinys „Belaukiant Kalėdų:

VIDEO: Jūratė Miliauskaitė ir Aistė Karanauskytė (Vyšnios) - Belaukiant Kalėdų

Atlikėja taip pat pridūrė, kad jei šis kūrinys susilauks sėkmės, galbūt ateityje drauge su A.Karanauskyte ji sukurs ir daugiau dainų.

„Galbūt jei mūsų draugystė tęsis, įrašysime ką nors ir dar. Man su kažkuo dainuoti duetu – visiškai netipinė situacija. Galbūt man pačiai dėl to ir įdomu“, – pasakojo Jūratė.

Atlikėjai šiandien sunku suskaičiuoti, kiek tiksliai kalėdinių kūrinių ji yra sukūrusi. Dainininkė mano, kad turbūt būtų galima išleisti ir visą jų albumą. Galbūt kada nors tai ir virs realybe.

„Gal vieną gražią dieną taip ir nutiks. Mano kalėdinės dainos – jaukios ir mielos, romantiškos“, – sakė ji.

Paprašyta papasakoti apie vaizdo klipą, J.Miliauskaitė atskleidė, kad tai buvo labiau A.Karanauskytės idėja.

Ievos Markūnaitės nuotr./Jūratė Miliauskaitė ir grupės „Vyšnios“ narė Aistė Karanauskytė
Ievos Markūnaitės nuotr./Jūratė Miliauskaitė ir grupės „Vyšnios“ narė Aistė Karanauskytė

„Buvo mintis nuvykti į kalnus, susirasti sniego, tačiau prieš šventes mes visi esame tokie užsiėmę, kad to padaryti nepavyko. Svarstėme galbūt filmuotis prie židinio, tačiau mano noras buvo įamžinti tą stebuklingą akimirką ir kad tai nebūtų kažkieno namai, kad nebūtų aiškiai suprantama aplinka. Kadangi dainuojame apie Kalėdas, norėjau parodyti tai tarsi žaidimą su kalėdiniais atributais ir apšvietimu. Sujungėme idėjas ir klipą nufilmavome studijoje“, – pasakojo kalėdinį kūrinį „Belaukiant Kalėdų“ pristatanti romantiškoji atlikėja.

Tuo metu dainininkė A.Karanauskytė sako, kad ne tik pažintis, bet ir bendri darbai su Jūrate ją labai pradžiugino.

„Būna, žmonės kartais užsideda kaukes, susipažįsti ir tuomet tenka nusivilti. Su Jūrate viskas buvo priešingai. Turėjau susidariusi nuomonę, kokia ji, nes man jau seniai patinka jos muzika. Susipažinusi galiu tik džiaugtis, kad ji labai nuoširdi, labai šilta ir tikra, natūrali. Mane tai labai žavi ir įkvepia. Ji profesionalė, todėl tikrai labai džiaugiuosi galėjusi drauge padirbėti“, – džiaugsmo dėl naujos pažinties ir bendrų darbų, kurių metu gimė šiltas kalėdinis kūrinys ir jo vaizdo klipas, neslėpė Aistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius