Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 05

Jurgis Didžiulis savo gimtadienio proga gerbėjams dovanoja naują dainą „La Mercancia“

Jurgis Didžiulis savo 33-iojo gimtadienio proga visiems dovanoja nedidelę ištrauką pavadinimu „La Mercancia“ iš savo naujos solinės programos.
Jurgis Didžiulis
Jurgis Didžiulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Savo programą kūriau, pristačiau draugams, perkūriau, vėl pristačiau – pagaliau išsigrynino rezultatas, kuriuo esu visai patenkintas“, – pristatydamas „La Mercancia“ visada sau šiek tiek kritiškas išlieka muzikantas Jurgis Didžiulis.

5 minučių klipe girdima tik labai maža dalis to, ką per tris mėnesius vienas užsidaręs studijoje sukūrė Jurgis. Kaip jau įprasta, įkvėpimo jis sėmėsi iš jį supančios aplinkos ir, žinoma, Kolumbijos.

„La Mercancia“ ištraukoje Jurgis pasakoja istoriją apie draugą iš Kolumbijos ir jo įspūdžius Lietuvoje: „Ši mano solinė programa prisotinta kolumbietiškų motyvų ir geros nuotaikos, lengvo humoro. Ją ruošiau specialiai Juaneso pasirodymui Lietuvoje“.

Visa ši kol kas tik dalimis ir labai epizodiškai uždaruose ratuose nuskambėjusi Jurgio Didžiulio solo programa bus pristatyta jau lapkričio 7 dieną, prieš pat jo tėvynainio iš Kolumbijos dainininko Juaneso koncertą „Siemens“ arenoje.

Jūsų dėmesiui – naujos Jurgio Didžiulio dainos „La Mercancia“ ištrauka ir jos klipas. Žinoma, neužmirškite jos įvertinti komentaruose.

VIDEO: La Mercancía

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius