Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 31

Jurijus Veklenko pristato dainos „Mintys“ vaizdo klipą: jame – asmeniniai kadrai iš eurovizinės kelionės

Dar būdamas Tel Avive, Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Jurijus Veklenko išleido savo debiutinį albumą „Mano sapnuose“, į kurį sudėjo per pastaruosius metus sukurtus kūrinius. Šiandien dainininkas pristato pirmąjį singlą „Mintys“ ir jam sukurtą vaizdo klipą, kuriame atsispindi kelias iki didžiosios dainų konkurso scenos.
Jurijus Veklenko Tel Avive
Jurijus Veklenko Tel Avive / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Tiesą sakant, „Eurovizija“ ir tai, kas vyksta po jos, buvo didžiausia mano, kaip atlikėjo, svajonė. Tie pirmieji kartai, tokie kaip pirmasis albumas, pirmasis solinis koncertas... Jie nepakartojami ir beprotiškai man svarbūs, todėl labai džiaugiuosi, kad atsiranda vis daugiau klausytojų“, – atvirauja dainininkas Jurijus.

Izraelyje pristatęs savo debiutinį albumą „Mano sapnuose“ jau tada atlikėjas intrigavo, kad laukia dar ne viena muzikinė naujiena artimiausiu metu. Šiandien atlikėjas pristato kūrinį „Mintys“ ir sentimentų kupiną vaizdo klipą, kuriame sudėtos akimirkos iš įvairių šalių, aplankytų pristatinėjant dainą iš Izraelio.

Įvertinkite:

VIDEO: Jurijus - Mintys

„Kūrinys „Mintys“ yra apie tai, kad ne visada žmonės fiziškai gali būti vienas šalia kito, tačiau mintimis tu gali būti labai arti. Tu jį gali paliesti rankomis, o užsimerkus jis prieš tavo akis. Ši daina būtent apie tai. Džiaugiuosi, kad pavyko šiai dainai sukurti ir tokią sentimentų kupiną vaizdo klipą. Tikiuosi, kad žmones tai palies“, – teigia vaikinas.

Kartu su daina šiandien atlikėjas savo gerbėjams turi ir dar vieną naujieną. Jau liepos 16 d. Vilniuje, Vasaros terasoje, Jurijus surengs debiutinį savo koncertą su grupe, kuriame pristatys pirmąjį albumą.

„Jau dabar intensyviai ruošiamės su grupe ir su jauduliu laukiame šios dienos. Labai noriu pamatyti daug degančių akių, su kuriomis galėčiau užmegzti muzikinį kontaktą ir pagaliau gyvai pristatyti, ką pavyko sukurti. Labai kviečiu į šį koncertą po atviru dangumi!“ – kviečia dainininkas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jurijus Veklenko Tel Avive susipažino su garsiu ginklų modeliu: „Turiu silpnybę tokioms moterims“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius