Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 10

Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Leonas Somovas gerbėjams siunčia muzikinį kvietimą į savo kalėdinį koncertą

Metų galas Leonui Somovui ir Jazzu buvo kaip niekada dosnus – gerbėjų ir kritikų puikiai sutiktas naujas albumas, sausakimšos koncertų salės, radijo topų viršūnėse besisukančios dainos, užkariaujančios vis daugiau klausytojų. Neseniai paskelbus Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A. nominantus paaiškėjo, kad ir čia Leon Somov ir Jazzu yra tarp lyderių. Duetas pretenduoja net į 4 nominacijas – „Geriausios 2013 metų koncertinės grupės“, „Metų albumo“, „Metų elektroninės muzikos grupės“ ir „Metų grupės“.
Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu
Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Leonas Somovas ir Jazzu jau gyvena šventinėmis nuotaikomis, kartu su grupe jie ruošiasi Kalėdiniams koncertams Vilniuje, Kongresų rūmuose. Tik paskelbus apie pirmąjį Kalėdinį gruodžio 20-osios koncertą, bilietai išnyko akimirksniu. Pasikartojo naujo albumo „Lees and Seas“ pristatymo koncertų sėkmė, kai į lapkričio pradžioje Vilniuje vykusį renginį, buvo išparduoti visi bilietai ir teko rengti antrą koncertą. Tai tik parodo, kad tūkstančio vietų salės duetui tampa per ankštos – gruodžio 22 dieną įvyks papildomas Kalėdinis koncertas Vilniaus Kongresų rūmuose, į kurį jau parduodami bilietai.

VIDEO: Leono Somovo ir Justės Arlauskaitės-Jazzu sveikinimas

Leonas Somovas ir Jazzu, kurie visame kame siekia subtilumo ir kokybės, atskleidžia, kad Kalėdiniams koncertams šventinę nuotaiką suteiks specialios dekoracijos ir apšvietimas. Atlikėjams kostiumus kurs dizainerė Daiva Urbonavičiūtė. „Su mumis dirba ta pati komanda, kuri padėjo įgyvendinti mūsų svajones albumo pristatymo koncertuose. Jie žino mūsų norus ir padarys viską, kad klausytojams būtų gera ir jauku“ – žada atlikėjai.

Kalėdiniame gražiausių Leon Somov ir Jazzu dainų koncerte, gerbėjai išgirs naujas dainas iš albumo „Lees and Seas“, hitus „Lower than the Ground“, „Tyla“, bei elektronikos persmelktas dainas „Pretender“, „Sugalvoki norą“.Taip pat duetas atliks ir keletą kalėdinių dainų. Kongresų rūmuose atlikėjams pritars Darius Rudis (būgnai), Domas Aleksa (bosinė gitara), Kęstutis Pavalkis (klavišiniai) ir pritariantieji vokalistai – Elze, Gaudrė ir Vitalijus.

„Tiek per šv. Kalėdas, tiek Naujųjų metų naktį, mes su Leonu dažniausiai koncertuojame. Bet nelaikome to darbu, nes koncertuoti šiuo stebuklingu metų laiku ir džiaugtis juo kartu su savo gerbėjais mums yra šventė“ – sako Jazzu. Jai pritaria ir Leonas – „Mes labai vertiname savo klausytojus, nes be jų nebūtų ir mūsų. Norime jiems dovanoti tai, ką turime geriausio ir gražiausio – muziką“. Švenčių proga Leonas ir Justė gerbėjams siunčia sveikinimus ir palinkėjimus, bei kviečia į kalėdinius koncertus Kongresų rūmuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius