Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 08 14

Justė Kraujelytė kartu su Dj Paul Monroe pristato dainą „Feeling Alive“ ir jos vaizdo klipą

Atlikėja Justė Kraujelytė kartu su Dj Paul Monroe išleido naują dainą „Feeling Alive“ ir jos vaizdo klipą.
Justė Kraujelytė
Justė Kraujelytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Feeling Alive" – tai pirmasis bendras kūrinys išleistas Justės Kraujelytės kartu su elektroninės muzikos kūrėju, dj – Paul Monroe.

Pasak Justės, Pradėjom dirbti visai netikėtai. Esu žmogus, kuris dažniausiai sako naujiems dalykams pasako „taip“, Pavelas tiesiog parašė man. Turime bendru pažįstamų. Sako, gal kuri tekstus, gal nori įdainuot keletą dainų?

Susipažinom pavasarį, taip pradėjom nuolatos kažką kurti ir įrašinėti. Manau, kad labai gerai susikalbam, mums svarbus tie patys dalykai, pastebim ir esam reiklus smulkmenoms. „Feeling Alive“ iškart atrodė „catchy“.

VIDEO: Paul Monroe - Feeling Alive ft. Juste Kraujelyte

Norėjosi kažko vasariško ir priverčiančio judėti. Įsivaizdavau paplūdimį ir vėją, kai leki automobiliu atviru stogu. Gal banalu, bet visi svajojam ištrūkti. Galvojam apie „tas“ akimirkas. Kai norisi klykti iš jausmo, nes jauti vidine laisve. Visa būtent apie tai.

Justė sako, kad jos pačios solo kūryba kiek jautresnė, ramesnė, lyriška, tačiau visada malonu dirbti su savo srities profesionalais ir sukurti kažką naujo. „Dažniausiai dainose, kurias kuriu, tuo metu atsispindi slapti norai ar vidinis jausmas. O tai buvo vasaros pradžia. Manau, todėl kūrinys būtent toks“.

Paul Monroe – žinomas elektroninės muzikos kūrėjas, savo leidybinėje kompanijoje Meska Music išleidęs kūrinį „Feel Free“ su dar vienu gerai žinomu atlikėju – Soliariu.

Smagu, kad Paul brūkštelėjo ir pakvietė dirbti kartu tokiu metu, kai buvo atėjęs prastas laikotarpis ir nepasitikėjimas savo jėgomis. Naujos pradžios ir susitikimai visada įkvepia patikėti ir eiti pirmyn. Dėl to esu labai laiminga.

Scenoje Justė Kraujelytė matyta bei girdėta kaip Lino Adomaičio, „Lilas ir Innomine“, Girmantės Vaitkutės bei „Colours of Bubbles“ pritariamasis vokalas, taip pat dalyvavo 2015 m. Eurovizijoje, pritardama Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės duetui, Be šių projektų, Justė aktyviai užsiima koncertine veikla su grupe – „Netikėti Svečiai“, „OKATA“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius