-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 19

Justinas Bieberis Kalėdų dvasią įamžino naujame kūrinio „Mistletoe“ vaizdo klipe

Kažin, ar Justino Bieberio mylimoji Selena Gomez džiaugiasi, kad po amalo šakelę vaikinas pabučiavo ne ją. Nors, gal ir galima tokį nusižengimą atleisti, juk tai – naujojo J.Bieberio klipo „Mistletoe“ (liet. „Amalas“) vaizdai.
Justinas Bieberis dainos „Mistletoe“ vaizdo klipe
Justinas Bieberis / Youtube.com stop kadras

Kaip nurodo Mtv.com, filmuojant naująjį kalėdinį J.Bieberio vaizdo klipą netrūko sunkumų – juk Kalėdų dvasią išgauti buvo mėginama rugsėjį, Tenesio valstijoje, o iš dangaus byrėjo netikro sniego debesys. Pasak J.Bieberio, nenorėta klipo subanalinti, nors kažkur filmavimo aikštelėje sukiojosi ir tikras Kalėdų senelis.

Antradienį per MTV įvykusi „Mistletoe“ premjera kaip mat sulaukė J.Bieberio gerbėjų, vadinančių save belieberiais, simpatijų. Juk istorijos centre – galantiškas atlikėjas, Kalėdoms patinkančiai merginai įteikiantis jos trokštamą suknelę. Beje, mergina klipe ne S.Gomez, nors panašumo netrūksta.

Šįsyk vaizdo klipą režisavo Romanas White‘as, sukūręs ir kitą J.Bieberio klipą – „One Less Lonely Girl“. Jo darbas ir garsiosios Taylor Swift dainos „You Belong With Me“ filmukas.

VIDEO: Justin Bieber - Mistletoe

Bučinys po amalu – laimės ženklas

Amalas, Lietuvoje dar vadinamas jovaru ar laumės šluota, mūsų kraštuose retas. Šis, daugiametis, rutulio formos augalas parazituoja ant įvairių lapuočių ir spygliuočių medžių šakų, dažniausiai tuopų ir beržų, rečiau klevų, gluosnių, ąžuolų ir kt. Įprastai įsikuria aukštai medžio vainike. Jo vaisiai – netikros, lipnios, žirnio dydžio, baltos uogos, kurios prinoksta vėlai rudenį ir lieka ant augalo visą žiemą. Amalą garbino druidai.

Iki šių dienų Amerikoje, kai kuriose Didžiosios Britanijos, Airijos vietose išliko paprotys Kalėdoms pasikabinti namuose ar kitam dovanoti uoguotą amalo šakelę. Manoma, kad namie pakabinta šakelė saugo nuo nelaimių, o nors kartą pasibučiavę po amalu – visą gyvenimą laimingi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius