Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 18

Justinas Bieberis pranešė ketinantis nutraukti dainininko karjerą

Justinas Bieberis šokiravo milijonus gerbėjų visame pasaulyje neatsargiai pranešęs, kad išleidęs naują savo albumą ketina „išeiti į pensiją“.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Naujausias 19-mečio albumas „Journals“ prekyboje pasirodys kitą savaitę, tačiau radijo stoties „Power 106“ laidoje paauglių dievaitis užsiminė, kad tai gali būti ir paskutinis jo albumas.

„Tiesą sakant, po naujojo albumo aš išeinu į pensiją...“ – pareiškė popdievaitis. Apstulbęs laidos vedėjas Kurtas Alexanderis netgi aiktelėjo. Netrukus Justinas Bieberis susivokė, ką pats ką tik pasakė, ir ėmė švelninti situaciją.

Tiesą sakant, po naujojo albumo aš išeinu į pensiją, – pareiškė popdievaitis.

Jis pradėjo kalbėti, esą dar nėra priėmęs galutinio sprendimo. „Noriu užaugti kaip artistas, taigi atsitraukiu. Noriu, kad mano muzika subręstų“, – sakė Justinas Bieberis.

Dainininkas teigė, kad jo nebežavi mintis būti garsiam – ir tai nestebina, turint omeny, kad visa jo paauglystė buvo po padidinamuoju stiklu ir kiekvienas nekoks žingsnis, kurių pastaraisiais metais pasitaikė ne vienas, buvo komentuojamas visame pasaulyje.

Vienas šaltinis iš dainininko aplinkos portalui TMZ sakė, kad Justinas Bieberis tik pajuokavo dėl savo pasitraukimo iš muzikos, tačiau tokie pokštai jo gerbėjoms, kurios šiai žiniai pasklidus jau spėjo išlieti ne vieną ašarą, turėtų labai nepatikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius