-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 08 09

Justinas Jarutis festivaliui „Roko naktys“ ruošiasi skriedamas ant banglentės

Grupės „Freaks on Floor“ lyderis Justinas Jarutis socialiniuose tinkluose pasidalino nuotrauka, kaip skrieja ant banglentės Snoudonijos nacionaliniame parke, šiaurės vakarų Velse. Savaitgalį jis galės ne tik gitarą, bet ir banglentę pasiimti į festivalį „Roko naktys“ – šiemet roko siautulys vyks pajūryje.
Justinas Jarutis
Justinas Jarutis / Asmeninio albumo nuotr.

Amerikiečiai muzikantai įsigudrina gitaros stygas užsitempti ant kirvio, šautuvo ar kastuvo. J.Jarutis tai lengvai galėtų adaptuoti banglentei, kuri yra jo didžioji aistra. Žinoma, po roko. „Apie banglentę, kaip ir kirvį su stygomis manau teigiamai – jei tik yra noro ką nors išrasti, tai ir reikia daryti“, – sako J.Jarutis, pats skyręs kampelį banglenčių gamybai toje pačioje patalpoje, kur gimsta ir „Freaks on Floor“ muzika.

Pastarieji metai Justinui ir grupei „Freaks on Floor“ buvo išties gausūs gerų dalykų: M.A.M.A metų roko grupės apdovanojimas, galingas koncertas „R kubu“ Vilniaus „Siemens“ arenoje kartu su „ba.“ ir „Colours of Bubbles“, J.Jaručiui gimusi dukra, grupės 10-metis... Atrodytų, tokio intensyvumo gyvenimas turėtų viską ištaškyti, bet Justinas ramiai šypsosi į ūsą: „Viskas kaip tik yra labai aišku ir konkretu, mažiau blaškymosi“.

Justės Urbonavičiūtės nuotr./Freaks On Floor
Justės Urbonavičiūtės nuotr./Freaks On Floor

Naujos patirtys šiais metais laukia ir „Roko naktų“ gerbėjų: į Klaipėdos laivų remonto elingą persikėlęs festivalis pasirodys gerokai atsinaujinęs. Tačiau „Freaks on Floor“ lyderis tai tik sveikina. „Manau, kad pokyčiai visada yra gerai. Stagnacija galų gale juk niekam neįdomi“, – teigia J.Jarutis.

Asmeninė nuotr./Festivalio „Roko naktys“ teritorija
Asmeninė nuotr./Festivalio „Roko naktys“ teritorija

Jo grupė „Freaks on Floor“ festivalio scenoje gros šeštadienį – po 30-metį šiemet švenčiančios legendinės grupės BIX ir prieš roko žvaigždes iš Jungtinės Karalystės „Blood Red Shoes“.

„Abu band‘ai yra labai labai geri. Todėl manau, kad mes, irgi būdami gera grupe, klausytojui suteiksime malonumą“, – šypsosi J.Jarutis.

Festivalis „Roko naktys“ vyks rugpjūčio 11-12 dienomis. Nors tai bus miesto festivalis, atvykusieji galės nebrangiai apsistoti už 10-ies kilometrų įsikūrusiame Pajūrio kempinge. Traukinių bilietai, pateikusiems festivalio bilietus, taip pat kainuos pigiau. Festivalio ir kempingo bilietus galima įsigyti rokonaktys.lt

Vytauto Petriko nuotr./Festivalio „Roko naktys“ teritorija
Vytauto Petriko nuotr./Festivalio „Roko naktys“ teritorija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius