-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2022 02 02

K.Krysko ir J.Milius: „Nespėjame vienas kitam atsibosti nei scenoje, nei namie“

Šv. Valentino dieną Kaune, VDU didžioje salėje, specialią programą „Gražiausios meilės dainos“ pristato Karina Krysko ir Jeronimas Milius. Nors galima pamanyti, kad Karina ir Jeronimas nuolat drauge ir kasdieniniame gyvenime, ir scenoje, tiesa ta, kad darbe jie retokai susitinka.
Karina Krysko ir Jeronimas Milius
Karina Krysko ir Jeronimas Milius / „Laima and Simas“ nuotr.

Tiek J.Milius, tiek K.Krysko tvirtina, kad jie vienas kitam nespėja atsibosti nei scenoje, nei namuose. „Scenoje vienas kito net pasiilgstame, o ir namuose dėl skirtingų darbo grafikų drauge būname tikrai ne visą laiką“, – juokiasi jie.

Dažniausiai į vieną sceną juos atveda miuziklai, tačiau juose vieną rolę dažnai repetuoja keli aktoriai ir tuomet pagal grafiką vaidina. Atvejai, kai grafikai susikerta ir spektaklyje abu pasirodo drauge – gana reti. Ir dar: nebūtinai jiems tenka vien įsimylėjėlių vaidmenys. Štai spektaklyje „Karmen“ Jeronimas vaidina „blogietį“ ir rezga planą, kaip Karinos įkūnytą heroję nužudyti, rašoma „Promostar“ pranešime spaudai.

„Galimybė koncerte kartu išeiti į sceną ir pristatyti bendrą gražiausių meilės dainų programą mus labai džiugina. Tai retas atvejis. Jau dabar jaučiame, koks puikus bus koncertas ir labai jo laukiame“, – sako abu.

Pasitelkę profesionalumu garsėjantį Kauno bigbendą, jie atidžiai renka dainas naujai programai. „Noriu, kad muzikantai scenoje turėtų, ką veikti. Ieškau tokių kūrinių, kurie gerai skambėtų būtent su bigbendu. Juk turime puikius muzikantus scenoje, reikia juos išnaudoti“, – sako J.Milius.

Abu dainininkai tikina, kad bigbendas koncertui suteikia ne tik šventiškumo, bet ir jėgos, erdvės pojūtį. „Esame tai patyrę. Nuotaika išties būna išskirtinė. Net balsai skamba skaidriau“, – sako jie.

Koncertui „Gražiausios meilės dainos“ bus kuriamos specialios dainų aranžuotės skirtos bigbendui. Karina ir Jeronimas norėtų linksmo ir smagaus vakaro su garsiausiais pasaulio hitais, tačiau svarsto bigbendui aranžuoti ir savo autorinių kūrinių „Štai daina „Meile, lėk“ kaip tik labai tiktų Valentino dienai, – šypsosi jie.

„Gražiausios meilės dainos“ – vasario 14 d., Kaunas, VDU didžioji salė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius