-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 12 03

Kalėdiniame koncerte atlikėjas Petras Daunys kvies aukoti likimo nuskriaustiems

Didžiosios žiemos šventės – stebuklų ir gerų darbų metas, todėl onkologinius ligoniukus visoje Lietuvoje vienijantis paramos ir labdaros fondas „Mamų unija“ kviečia kartu su atlikėju Petru Dauniu susivienyti ir suteikti pagalbą sunkiai sergančių vaikų šeimoms. Gruodžio 18 d., 19 val. Vilniaus universiteto Didžiojoje auloje P.Daunys surengs kalėdinį koncertą „A Tribute to Michael Buble by Petras Daunys“.
Petras Daunys kviečia aukoti
Petras Daunys kviečia aukoti / Asmeninio albumo nuotr.

„Mamų Unijos Šeimos namai“ yra skirti onkologine liga sergančio vaiko slaugai, reabilitacijai, šeimos gyvenimui. Centras padės sukurti saugią, jaukią ir sveikti padedančią aplinką visai sergančio vaiko šeimai. Namai yra statomi tik iš privačių lėšų, geraširdžių žmonių ir socialiai atsakingų įmonių pagalba, todėl ir koncertas „A Tribute to Michael Buble by Petras Daunys“ organizuojamas dėl kilnaus tikslo. Dalis surinktų lėšų iš parduotų koncerto bilietų bus skirta „Mamų Unijos” paramos ir labdaros fondui.

„Šventiniu periodu galime prisiminti ne tik artimuosius, draugus ar kolegas. Lietuvoje yra nemažai šeimų, kurios susiduria su onkologinėmis ligomis – jiems reikia ne tik moralinės paramos, bet ir finansinės pagalbos. Būsiu atviras – mano šeima taip pat patyrė skaudžių išgyvenimų – po onkologinės ligos mirė mano tėtis. Man tada tebuvo vos pusantrų... Suprantu, kad mano koncertas ir iš jo surinktos lėšos iš karto neišspręs visų problemų, tačiau tikiu ir žinau, jog tai priartins mus prie problemos sprendimo žingsneliu arčiau,” – mintimis dalinosi atlikėjas.

Asmeninio albumo nuotr./Petras Daunys kviečia aukoti
Asmeninio albumo nuotr./Petras Daunys kviečia aukoti

Puikiai iš televizijos projektų „Lietuvos talentai“, „X Faktorius“ ir „Šok su manimi“ žinomas P.Daunys pasakoja, kad dainininku M.Buble susižavėjo dar paauglystėje ir nuo tos dienos mielai perdainuoja jo kūrybą: „Mama pasakojo, kad būdamas kūdikis nusiramindavau ne klausydamas lopšinių ar pasakų, o tik užleidus džiazo plokštelę. Po šių muzikos garsų saldaus miego dozė man būdavo garantuota, – nusijuokia atlikėjas. – Taip muzika mano gyvenime užėmė vis svarbesnę vietą, o štai M.Buble sužavėjo moderniu požiūriu į džiazo muziką, techninėmis vokalo galimybėmis, charizma ir bendravimu su publika.“

Ir išties, kanadiečių atlikėjas Michael‘as Buble – tikras modernaus džiazo atlikėjo pavyzdys. Jis sugeba žaismingai perteikti senąjį džiazo, bliuzo ir soul muzikos skambesį šiuolaikiniam klausytojui, prikeldamas klasika tapusius kūrinius naujam gyvenimui. Charizmatiškasis atlikėjas P.Daunys, kartu su ritmo grupe kvies pasimėgauti subtiliais, gurmaniškais ir gaiviais pop-džiazo kūriniais, tarp kurių auditorija išgirs ir visiems puikiai pažįstamų kalėdinių melodijų.
Programoje skambės žymiausios ne tik Michael Buble, bet ir Ray Charles, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Billy Paul, „Queen“, „The Beatles“ bei Nina Simone dainos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius