-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 12 17

Kanados žvaigždė Bryanas Adamsas pirmąkart koncertuos Kaune

2015 m. kovo 27 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuos Kanados roko superžvaigždė Bryanas Adamsas su savo grupe. Šis pasaulinis gastrolinis turas bus išties ypatingas ir jubiliejinis, nes skirtas dainininko sėkmingiausio albumo „Reckless“ 30-mečio išleidimui.
Bryanas Adamsas
Bryanas Adamsas / Organizatorių nuotr.

Pasaulio šviesą išvydęs 1984 metais, „Reckless“ tapo lemtingu B.Adamso karjeroje ir buvo parduotas daugiau kaip 12 milijonų kopijų tiražu. Albumas tapo tris kartus platininiu vien tik Didžiojoje Britanijoje, o hitus iš šio albumo žino turbūt kiekvienas – tai „Run to You“, „Kids Wanna Rock“, „Somebody“, „Summer of '69“, „One Night Love Affair“ ir „It‘s Only Love“ duete su neprilygstama Tina Turner.

Bryanas Adamsas atvyksta su pilna savo muzikantų grupe. Kartu atkeliauja didelė techninio personalo komanda ir visa koncertui reikalinga garso bei apšvietimo įranga. Koncerte skambės ne tik visas „Reckless“ albumas, bet ir kiti B.Adamso megahitai, tokie kaip „(Everything I Do) I Do It For You“, „Please Forgive Me“, „All for Love“, „Have You Ever Really Loved a Woman?“ ir daugelis kitų. 

Asmeninio albumo nuotr./Bryanas Adamsas
Asmeninio albumo nuotr./Bryanas Adamsas

Populiariausias pasaulyje Kanados ambasadorius

Savito balso savininkas, talentingas kompozitorius, Kanados roko muzikos ikona Bryanas Adamsas gimė         1959 m. Kingstone, Kanadoje. Dainininko tėvas buvo diplomatas, todėl nuo ankstyvosios vaikystės būsimoji žvaigždė keliavo į įvairias pasaulio šalis, gyveno Izraelyje, Portugalijoje, Austrijoje. Būdamas keturiolikos, Bryanas metė mokyklą ir visą laiką paskyrė muzikai – jis grojo gitara savo bičiulio Davido Tayloro suburtoje grupėje. Vėliau muzikantas visgi baigė muzikos mokyklą (fortepijono klasę) ir tapo grupės „Shock”, o vėliau „Sweeny Todd” nariu. 

VIDEO: Bryan Adams - Summer Of 69 (Official live)

Pirmieji trys B.Adamso albumai nebuvo itin sėkmingi, tačiau ir neliko nepastebėti. Prikimęs balsas, tembru primenantis jaunąjį Rodą Stewartą, hitų kūrėjo talentas, „šaunaus jaunuolio iš gretimos gatvės” įvaizdis suteikė B.Adamsui laukiamo svečio statusą MTV kanalo eteryje. Jau antrasis albumas „You Want It You Got It“ tapo auksiniu ir įsiveržė į Billboard albumų Top 10. 1984 m. rugpjūtį B.Adamso laukė naujas iššūkis – Tina Turner pakvietė jį kartu įrašyti duetą „It’s Only Love”, kurį kritikai įvertino puikiai, o klausytojai iškėlė į pirmąsias vietas radijo stočių eteryje.

Tais pačiais 1984 metais pasirodė ketvirtasis ir sulaukęs didžiulio populiarumo albumas „Reckless”, kurio       30-ties metų išleidimui ir skirtas šių metų Bryano Adamso pasaulinis koncertinis turas. Po šios plokštelės pasirodymo atlikėjas pirmą kartą buvo nominuotas net dviems „Grammy“ statulėlėms. „Reckless“ tapo lūžio tašku B.Adamso biografijoje ir nuo to momento talentingo kanadiečio karjerą lydėjo tik Jo Didenybė Sėkmė. 

VIDEO: Bryan Adams, Everything I Do I Do It For You, Festival de Viña 2007

Per visą savo karjerą Bryanas Adamsas išleido 11 studijinių albumų, 69 singlus, pardavė daugiau kaip 65 milijonus įrašų, gastroliavo šešiuose kontinentuose, jo dainos tapo Nr.1 daugiau kaip 40-tyje šalių. Geriausias pasaulyje roko baladžių atlikėjas yra daugybę kartų nominuotas prestižiniams apdovanojimams, pelnė „Grammy“, „American Music Awards“, „MTV Video Music Awards“ statulėles  ir turi savo žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje.

Koncertas vyks 2015 m. kovo 27 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje. Bilietus galima įsigyti nuo gruodžio 22 d. visose www.bilietupasaulis.lt kasose.

VIDEO: Bryan Adams - Heaven - Acoustic Live

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius