-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 03 30

Karantininio „Colours of Bubbles“ klipo premjera: likim namie, nes juose – velniškai smagu

Dėl karantino nukėlę kelis kovo mėnesį planuotus koncertus, rokeriai iš Šiaulių „Colours of Bubbles“ atsidėjo vaizdo klipų kūrybai. Namuose likę muzikantai per kelias savaites pristato jau antrą vaizdo klipą – šįkart pozityviausiai albumo „9 mm“ dainai „To Jane“. Naujausiame „Colours of Bubbles“ klipe nusifilmavo karantiną namuose leidžiantys grupės nariai, gerbėjai ir draugai.
„Colours of Bubbles“ klipo akimirka
„Colours of Bubbles“ klipo akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

„To Jane“ – viena optimistiškiausių albumo dainų. Jos nuotaika labai tinka šviesiai, karštai vasaros dienai, bet, pasirodo, puikiai dera ir linksmybių namuose fonui. Geriausiai tai parodė mūsų draugai, nusifilmavę, kaip linksmai jie „karantinuojasi“ namuose. Šiandien ypač svarbu išlaikyti kuo daugiau pozityvumo, tad kviečiam praskaidrinti kasdienybę dainuojant su mumis“, – šypsosi „Colours of Bubbles“ nariai.

Grupė džiaugiasi, kad netikėtai juos namuose palikęs karantinas pagimdė puikią idėją ir dėkoja visiems, į kvietimą pašėlti atsiliepusiems ir pagrindinį vaidmenį vaizdo klipe suvaidinusiems draugams ir gerbėjams. „Ačiū jums už nerealias emocijas, jūs pranokote patys save! Saugokim vienas kitą – likim namuose! Nes ir juose gali būti velniškai smagu!“, – kviečia muzikantai.

Įvertinkite kūrinį:

VIDEO: Colours of Bubbles | To Jane

Naujausią vaizdo klipą „To Jane“ iš namuose nufilmuotų kadrų sumontavo Danielius Buckus, režisavęs ir ankstesnius grupės klipus „Russian Roulette“, „Summer“ bei prieš dvi savaites pristatytą „Only God Forgives“.

Pastaruoju, iš archyvinių kadrų susuktu klipu grupė siekia atkreipti dėmesį į žmogiškumą ir vienybę, susiduriant su didžiausiais iššūkiais žmonijai.

Colours of Bubbles | Only God Forgives:

VIDEO: Colours of Bubbles | Only God Forgives

„To Jane“ yra jau šeštoji daina iš devynių dainų albumo „9 mm“, sulaukusi savo video versijos. Be jau minėtų kūrinių yra nufilmuotas koncertinis vaizdo klipas dainai „Too Much Is Not Enough“ bei šiemet „Sapiens Music“ pristatytas klipas dainai „Memento“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius