-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 11 10

Karantino metu Eugenijus Chrebtovas dovanos virtualius koncertus

Dainininkas Eugenijus Chrebtovas karantino išbandymus pasitinka kūrybiškai. Kadangi vėl užsidarė visos kultūrinės pramogos ir atšaukti renginiai solistas nusprendė visus pakviesti į koncertą savo namuose, tačiau šį kartą virtualiai.
Eugenijus Chrebtovas
Eugenijus Chrebtovas / Asmeninio albumo nuotr.

Per pirmąjį karantiną E.Chrebtovas naujai prikėlė dainą „Šaukiu aš tautą“ ir sukūrė jai vaizdo kilpą. Tas ramybės laikas įkvėpė atlikėją taip pat pagalvoti apie savo kūrybos planus, taip jis pradėjo kurti autorinę programą. Neseniai E.Chrebtovas pristatė ir pirmą programos dainą „Kai žodžių nebėra“, kuri susilaukė ir daug klausytojų simpatijų.

„Antras karantinas manau gali būti sunkesnis mums visiems, tačiau reikia ieškoti pozityvumo. Nors koncertų salės užsidarė, man kaip ir kitiems atlikėjams reikia scenos ir bendravimo su publika. Todėl sugalvojau, kad jei publika negali ateiti pas mane, aš keliausiu pas ją ir bent jau taip galėsiu padovanoti geras emocijas, nes tikiu, kad muzika mums suteikia daugiau šviesos“, – sako solistas E.Chrebtovas.

Solitas planuoja kiekvieną karantino ketvirtadienį 19 val. iš namų svetainės tiesiogiai transliuoti koncertus savo „Facebook“ ir „YouTube“ paskyrose. Kiekvienas koncertas turės vis kitą temą. Pirmasis pasirodymas laukia jau lapkričio 12 d., kurio metu skambės itališka programa. Vakaro metu E.Chrebtovui akompanuos kolega iš Italijos ir muzikos garsais bandys visus nuskraidinti į Neapolį.

„Tikiuosi, kad šis karantinas padės stabilizuoti situaciją ir bus trumpesnis. Tačiau kartais ir trumpas laikas labai pailgsta, o ypatingai, kai dienos nebe tokios ilgos. Dabar reikia apriboti savo judėjimą, bet šiuo metu saugiausia keliauti per skonius, knygas, vaizdus ir muziką. Todėl kiekvienos savaitės ketvirtadienį grosime skirtingas muzikines keliones: nuo prancūziškų šansonų iki sakralinių ar šventinių dainų“, – apie virtualių koncertų planus pasakoja E.Chrebtovas.

Pasak solisto, šiame laike daug nestabilumo ir nežinios, todėl jis kviečia visus pagalvoti, kaip kiekvienas sau galime praskaidrinti kasdienybę bei palaikyti savo artimus žmones.

TAIP PAT SKAITYKITE: Muzika iš balkonų skamba ir Fabijoniškėse: saksofonininkas J.Kuraitis įkvėpimo sėmėsi iš italų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius