Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 29

Karolina Lyndo pristato dainą: „Atverdami širdį kitam tampame nuogi“

Karolina Lyndo – jauna atlikėja, daugeliui pažįstama iš įvairių televizijos projektų, išsiskirianti savo talentu ir pakerėjusi žiūrovų širdis savo balsu, šiandien pristato naują singlą „Viena“ ir dalijasi savo išgyventa istorija.
Karolina Lyndo
Karolina Lyndo / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Dainos Muzika

„Šią dainą kūriau tarsi rašydama mintis ir sudėdama jausmus iš savo dienoraščio. Tai labai asmeniška, patirta ir atvira. Tikiu, jog mano dainos eilutėse esantys žodžiai daugeliui gali pasirodyti artimi ar išgyventi“, – sako atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr./Karolina Lyndo
Asmeninio albumo nuotr./Karolina Lyndo

Anot jos, dainos turinys atspindi patirtis, kurios įkvepia ieškoti savęs, vidinės harmonijos bei augti. Singlas „Viena“ klausytojui primins, jog jausdamiesi vieniši, mes vis dėlto niekada nesame vieni, nes daugelį mūsų apjungia bendros patirtys.

Naują atlikėjos dainą galite išgirsti čia:

VIDEO: Karolina Lyndo - Viena (Official Audio)

„Vieno pabaiga – visuomet yra kažko naujo pradžia. Noriu priminti klausytojams, kad nereikia bijoti jautrių akimirkų, o įsileisti jausmus – visada yra gražu, ypač, kai pajuntame, jog atverdami savo širdį kitam – tampame nuogi. Galbūt kaip tik dabar kažkam labai reikia išgirsti šiuos žodžius“, – savo mintimis dalijosi Karolina Lyndo.

Tai pirmasis Karolinos Lyndo kūrinys, kurį atlikėjai išpildyti padėjo gerai žinomas muzikos prodiuseris Faustas Venckus. Dainos žodžių autoriai – Karolina Lyndo, Kristina Radžiukynaitė, dainos muzikos autoriai – Karolina Lyndo, Faustas Venckus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius