Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 09

Katie Melua pristatė gastrolių metu nufilmuotą vaizdo klipą

Jau lapkričio 25 d. vienintelį koncertą mūsų šalyje surengsianti Katie Melua pristatė naujausią vaizdo klipą. Dainos „Forgetting All My Troubles“ klipas buvo nufilmuotas šiuo metu vykstančių pasaulinių gastrolių „Secret Symphony Tour“ koncertuose.
Katie Melua
Katie Melua / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Katie Melua

Šis kūrinys išsiskiria tuo, kad tai yra visiškai nauja pačios K.Melua sukurta daina. Kaip sako pati atlikėja, pradėjusi įrašinėti albumą „Secret Symphony“, ji neketino užsiimti kūryba. Pagrindinis tikslas buvo surasti ir naujai atlikti kitų muzikantų ar grupių dainas, kurios įrašytos su simfoniniu orkestru skambėtų visiškai naujai. Dideliam K.Melua gerbėjų džiaugsmui, daina „Forgetting All My Troubles“ gimė savaime.

„Tai buvo „tas momentas“, kai atrodė, kad melodija ir žodžiai atsiranda savaime“, – prisimena K.Melua. „Šis kūrinys yra apie tai, kaip meilė gali įžiebti šviesą net visiškoje tamsoje, gali atitirpdyti sustingusią širdį ir suteikti viltį“.

Nuostabi meilės baladė „Forgetting All My Trouble“ yra viena stipriausių albumo „Secret Symphony“ kompozicijų, kurią pamėgo ne tik gerbėjai, bet ir kritikai. Daina „Forgetting All My Troubles“ atskiru singlu bus išleista jau gruodžio 10 d. Tai bus jau penktasis hitas iš Katie Melua albumo „Secret Symphony“.

VIDEO: Katie Melua - Forgetting All My Troubles

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius