-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 30

„Kaunas Jazz“ žvaigždė Jarle Bernhoftas neatvyko į savo koncertą Palangoje – publika susirinko veltui

Šeštadienio vakarą norvegų dainininko Jarle Bernhofto koncerte Palangoje suplanavę praleisti gerbėjai liko nusivylę: atlikėjas neatvyko. Apie tai, kad koncertas neįvyks, publika sužinojo tik atvykusi į koncertų salę.
Jarle Bernhoftas
Jarle Bernhoftas / Asmeninio archyvo nuotr.

Norvegų dainininkas Jarle Bernhoftas Palangos renginių salėje „Vandenis“ turėjo koncertuoti šeštadienio vakarą. Pasirodyti pajūryje muzikantą pakvietė festivalio „Kaunas Jazz“ rengėjai.

Gausiai afišuotas koncertas sulaukė didelio susidomėjimo, pasiklausyti atlikėjo dainų dalis gerbėjų net specialiai keliavo į pajūrį iš Vilniaus.

Tačiau vakare atėjus į renginių salę gerbėjus nuliūdino žinia: koncertas neįvyks, mat J.Bernhoftas į Palangą neatvažiavo.

„Buvome į salę užėję dieną, tada dar niekas nieko nesakė. Kad koncertas neįvyks, sužinojome iki jo likus pusvalandžiui. Dėl šio renginio su 12 draugų kompanija specialiai važiavome iš Vilniaus“, – Žmonės.lt sakė skaitytojas Tomas.

Oficialaus pranešimo, kad koncertas neįvyks, bilietus įsigiję atlikėjo gerbėjai sulaukė 19:54 val., likus šešioms minutėms iki numatytos renginio pradžios. Jiems išsiųstame elektroniniame laiške paaiškinama, kad atlikėjas koncerte nepasirodė dėl ligos.

Festivalio „Kaunas Jazz“ atstovė Evelina Baltuškaitė Žmonės.lt patvirtino, kad J.Bernhoftas į Palangą tikrai neatvyko, ir tikino, kad koncerto rengėjai daro viską, kad koncerto data būtų nukelta. „Nenorime, kad gerbėjai liktų nuskriausti“, – sakė ji.

Žmonės.lt žiniomis, J.Bernhoftas buvo pasiruošęs koncertuoti Palangoje ir net čia repetavo, tačiau po repeticijos buvo išgabentas į Klaipėdos ligoninę dėl problemų su balsu.

Kaip Žmonės.lt sakė „Kaunas Jazz“ meno vadovė Indrė Jučaitė, koncerto rengėjai iki paskutinės minutės stengėsi, kad renginys įvyktų.

„Atlikėjas po repeticijos lankėsi Klaipėdos universitetinėje ligoninėje, kur bandyta jam grąžinti balsą. Šiuo metu jis labai peršalęs. Deja, to padaryti nepavyko. J.Bernhoftui teko atšaukti pasirodymą Palangoje, taip pat dar keturis artimiausius koncertus užsienyje. Jam paprasčiausiai reikia pailsėti“, – kalbėjo ji.

Iki gegužės 7 d. planuojama paskelbti naują koncerto datą ir laiką.

Apie Jarle Bernhoftą

Niujorke gyvenantis buvęs keleto grupių narys Jarle Bernhoftas nuo 2008-ųjų daro sėkmingą solinę karjerą, o pernai pretendavo į Grammy apdovanojimą geriausio r’n'balbumo kategorijoje, tapdamas pirmuoju muzikantu ne iš JAV, įtrauktu į šį prestižinį sąrašą.

Juo žavisi ir Jarle savo laidoje kalbinę garsieji norvegų komikai Ylvis, ir garsi amerikiečių vokalistė Jill Scott, padėjusi įrašyti tarptautinį pripažinimą pelniusį norvego albumą Islander.

Jo muzika lyginama ir su legendinio Stevie Wonderio, ir su jaunesnės kartos dievuko Lenny Kravitzo. Scenoje tik pavarde prisistatantis norvegas pats kuria muziką, groja gitara ir klavišiniais, o koncertuose pasitelkia ir efektų pedalus.

Nesvarbu, garsiame Norvegijos Molde Jazz festivalyje, televizijos studijoje ar mažame Niujorko klube, Jarle Bernhoftas visada sugeba užmegzti ryšį su žiūrovais ir nustebinti. Didysis muzikanto karjeros proveržis nutiko 2011-aisiais, jam išleidus albumą Solidarity Breaks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius