Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 21

Kaune koncertavę „Queen“ įamžino tūkstantinę gerbėjų minią: raskite save

Praėjusią savaitę Kauno Žalgirio areną tikrąja to žodžio prasme sudrebino čia koncertuoti atvykusi legendinė grupė „Queen“ su Adamu Lambertu priešakyje, ir susirinkusi pilnutėlė salė gerbėjų. Susigulėjus įspūdžiams, muzikantai pasidalijo pasirodymo metu su publika įamžintu vaizdo įrašu.
Brianas May su Kauno publika
Brianas May su Kauno publika / Stop kadras

Penktadienį koncerto metu senbūvis grupės narys, gitaristas Brianas May visiškai vienas atlikęs kūrinį „Love of my life“, išsitraukė asmenukėms daryti skirtą lazdą. Tai pralinksmino pasirodymo žiūrovus.

„Manau, kad ši lazda nėra skirta tik tam, kad įamžintume patys save. Manau, kad asmenukių lazda yra skirta tam, kad galėtume įamžinti akimirkas ir užfiksuoti nuostabius žmones šalia“, – kalbėjo B.May ėmęs filmuoti koncerte pagal „Queen“ muziką šėlstančią minią, o vėliau su visais pasidarė ir bendrą nuotrauką.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Queen“ ir A.Lambertas Kaune: metų koncerte – gitaros formos scena, garsiausi hitai ir ošianti publika

Pasirodymo metu publika galėjo gyvai per didžiulis ekranus stebėti tai, ką gitaristas filmuoja. O prieš porą dienų grupė į savo „Youtube“ kanalą patalpino šį įamžintą įrašą – tad dabar tai liks puikiu atsiminimu kiekvienam dalyvavusiam. Galbūt čia randate ir save?

VIDEO: Selfie Stick Video | Kaunas, Lithuania [November 17, 2017] Queen + Adam Lambert

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius