Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 21

Kauniečius linksmins grupė iš Didžiosios Britanijos „Booty Luv“

Juodas, naujas S klasės „Mercedes“, masažistas ir šampanas. To pageidauja pirmą kartą į mūsų šalį atvykstanti pasaulyje garsi britų grupė „Booty Luv“, kuri lapkričio 22 dieną surengs įspūdingą šou Kauno klube „Macao Open Air“.
„Booty Luv“
„Booty Luv“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Hed Kandi“ studijoje įkurta šokių grupė iš Didžiosios Britanijos „Booty Luv“ – tai dvi vokalistės šilkiniais balsais: Cherise Roberts ir Nadia Shepherd. Ne tik dainomis, bet ir seksualumu užburiančios britės anksčiau koncertavo hip hopo grupėje „Big Brovaz“, išgarsėjusioje kompozicijomis „Favourite Things“ ir „Nu Flow“. 

„Booty Luv“ iškart driokstelėja soliniu albumu „Boogie 2nite“, kuris Ūkanotame Albione net penkias savaites laikėsi topų viršūnėje ir, tarsi aštuonkojis apraizgęs visą pasaulį, tapo sėkmingiausiu bei perkamiausiu albumu.

Per pusmetį buvo užfiksuoti rekordiniai skaičiai, Cherise Roberts ir Nadia Shepherd apdovanojamos Sidabriniu sertifikatu, o jų singlą „Shine“ išleido jau legendine vadinama įrašų studija „Ministry of Sound“. 2009 metais „Shine“ penkis kartus iš eilės kilo į topų viršūnes, kur tarsi Olimpo deivė ten mėgavosi pusmečio šlove. 

Šokių, R&B, house muzikos atlikėjos iš D.Britanijos greitai tapo graibstyte graibstomos visame pasaulyje, jų dainos įsitvirtina topų viršūnėse Vokietijoje, Nyderlanduose, Lenkijoje, Airijoje, Australijoje bei kitose šalyse, o „Booty Luv“ vokalistės bendradarbiauja su daugelio muzikantų svajone – Madonna, Paul Oakenfold ir netrukus ketina su jais išleisti bendrus singlus. 

Kol kritikai žarsto joms komplimentus „Mixmag“ arba „DJmag“ puslapiuose, ausis, akis, sielas užburiančios ir su aukštuomene bei glamūru lyginamos britės išleidžia singlą „This Night“ ir pirmą kartą atvyksta į Lietuvą.

„Tai bus brangiausias šou klubo istorijoje“, – kalbėdami apie „Booty Luv“ koncertą „Macao Open Air“, neslepia organizatoriai ir prasitaria, kad Cherise Roberts ir Nadia Shepherd vakarieniaus Kauno restorane, jų pageidavimu bus vežiojamos nauju, juodos spalvos S klasės „Mercedes“, o klubo užkulisiuose jų lauks masažistas ir šampanas. 

VIDEO: Booty Luv - Black Widow Official Video

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius