Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 02

Kauno „Adform kiemelyje“ – ryškiausių Lietuvos scenos žvaigždžių koncertai

Daugelį garsiausių Lietuvos scenos vardų atstovaujanti kompanija „Creative Industries“ visą birželio mėnesį Kauno senamiesčio širdyje – „Adform kiemelyje“ rengs išsiilgtus mylimiausių atlikėjų koncertus po atviru vasaros dangumi. Žvaigždžių pasirodymų seriją pradės grandiozinis Justės Arlauskaitės-Jazzu koncertas, kuris įvyks šeštadienį, birželio 6 dieną.
15min studijoje – „The Roop“
15min studijoje – „The Roop“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Mano gyvenimas ir koncertų grafikas visada buvo labai įtemptas, todėl pastarasis tylos etapas tęsėsi gerokai per ilgai. Jaudinuosi lyg prieš egzaminą. Žinau, kaip žmonės pasiilgo muzikos, kaip gers kiekvieną garsą į save. O mano misija – grąžinti jiems muzikos, garsų džiaugsmą, jausmus ir ilgesį sudėti į dainas ir tiesiog pakviesti visus švęsti gyvenimą čia ir dabar. Emocijų kreivė bus plati, tad ateikite tiesiog pagyventi muzikoje“, – kalbėjo Jazzu.

Pagal šiuo metu nustatytas oficialias renginių lankymo taisykles, Jazzu koncertą galės stebėti tik 300 žmonių. Tad intymumas tarp atlikėjos, atvirai liejančios savo širdį, ir jos klausytojų bus dar stipresnis.

Birželio 11 d. „Adform kiemelyje“ Kaune – Alinos Orlovos solinis pasirodymas. Galima įsivaizduoti, kaip jos vidinė ugnis ir iš sielos gelmių sklindanti muzika nušvies šią jaukią koncerto erdvę. „Esu labai pasiilgusi grojimo ne kambario sienoms, o žmonėms, ilgiuosi gyvų susitikimų su klausytojais ir nepaprastai laukiu šito vakaro“, – sakė Alina.

VIDEO: Alina Orlova - Daybreak

„Tas karantino etapas, kai laisvi menininkai, nepratę prie suvaržymų, staiga buvo uždaryti į tam tikrus narvelius, buvo labai sudėtingas. Netgi didžiausi intravertai staiga panori būti tarp žmonių. Kita vertus, šis periodas iš dalies neblogai pasitarnavo: visi mūsų atlikėjai nesėdėjo be darbo, visi kūrė, gimė daug įdomių muzikinių naujienų, ir birželį bus proga tuo pasidalinti su geros muzikos gerbėjais kauniečiais“, – sakė „Creative Industries“ vyriausiasis prodiuseris Lauras Lučiūnas.

Birželio 12-ąją „Adform kiemelyje“ koncertuos „deficitinė“ atlikėja Gabrielė Vilkickytė, į kurios pasirodymus bilietai iššluojami per 15 minučių. 2018 metais išleidusi EP „Kilometrai“ ir žymiausią singlą „Test2255“ Gabrielė paliko namus ir pastaruosius metus praleido tarp Honkongo, Amerikos ir Australijos. Kelionėse gimė ne tik naujausių dainų tekstai, muzika, bet ir originalūs trumpi dokumentiniai filmai.

VIDEO: Gabrielė Vilkickytė - Test2255

Šiandien Gabrielė skamba vis garsiau. 2020 m. atlikėja surengė solinį koncertą Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre, kuris buvo pilnutėlis. Šią vasarą ji turėjo atidaryti festivalio „Granatos Live“ didžiąją sceną.

Gandas apie šią unikalią muzikantę, kuriai tereikia vokalo ir pianino, kad užburtų aikštę, eina iš lūpų ir lūpas. Birželio 12 d. bus gera proga pasiklausyti šiam laikmečiui tokių aktualių jos dainų, kuriose analizuojamas ilgesys ir baimė išgirsti save.

O jau kitą dieną – birželio 13-ąją „Adform kiemelio“ sienos braškės nuo Vido Bareikio energijos. Ko dar iš jo galima tikėtis – nežino niekas. Geidžiamiausias visos Lietuvos „open-air‘ų“ herojus neabejotinai į Kauną atsiveš savo fantazijos fejerverkus, o taip pat – gyvos muzikos grupę ir VB Gangą.

Anonsuodamas koncertą Vilniuje, V.Bareikis šoko į šaltą ežero vandenį ir laukė, kol gerbėjai nupirks pirmą 100 bilietų. Teprireikė 7-ių minučių. Todėl Kaunas, kuriam taip pat kol kas bus galima pasiūlyti tik 300 bilietų į šį išprotėjusios muzikinės gaujos vakarėlį, turėtų griebti bilietus, kol tik jų yra.

Norintiems koncerte ne prakaitą lieti, o tiesiog komfortiškai pailsėti po vasaros dangumi – birželio 19-ąją „Adform kiemelyje“ koncertuos Jurijus. Išskirtinio vokalo savininkas visuomet užmezga jaukų ir jautrų ryšį su klausytojais, nukelia į gražiausius prisiminimus.

„Užsidaręs tarp keturių namų sienų tik ir svajojau, kada vėl galėsiu pažvelgti žmonėms į akis, dainuosiu ne sau, o miniai prieš mane esančių klausytojų. Net šiurpai eina per kūną, pagalvojus apie koncertą“, – kalbėjo Jurijus. Jo muzikinė programa sukurs ypatingą atmosferą su tokiomis dainomis kaip „Sapnuose“, „Bright Lights“ ar „Run With The Lions“, laukia ir ne vieno naujo kūrinio premjera!

O birželio 26 d. Kaune – „The Roop“ – grupė, kurią svajonės nunešė iki Hamburgo Elbės filharmonijoje vykusios alternatyviosios vokiečių „Eurovizijos“. Ten „The Roop“ savo žavesiu pakerėjo dviejų Lietuvų dydžio auditoriją ir pelnė konkurso širdžių nugalėtojų titulą. „Adform kiemelyje“ visų mylimas kolektyvas, parodys, ką reiškia būti „On Fire“. Koncerte skambės ir visi kiti geriausi „The Roop“ hitai.

VIDEO: THE ROOP - On Fire (Eurovision 2020)

Estafetę iš jų perims alternatyvios muzikos grupė „Sinstation“ – „Adform kiemelyje“ savo naujausią albumą „Liepsnos3“ jie pristatys birželio 27-ąją. Dar iki karantino „The Station“ vardu pažinota grupė visiškai atsišviežino – patrumpino pavadinimą, pakeitė ir muzikos skambesį, stilistiką.

„Norėjome papasakoti apie šitą išgalvotą laiką – 2020-uosius, „Blade runner“ ir „Atgal į ateitį“ laiką, mūsų gyvenimą 20 metų po „Matricos“. Išmetėme viską, kas buvome, kaip skambėjome. Iš esmės išsijungėme ir įsijungėme iš naujo“, – pasakojo grupės vokalistas Mykolas Katkus.
„Adform kiemelyje“ vyksiančių koncertų bilietus platina kakava.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius