-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 07 12

Kauno reperiai „Mad Money“ ryžosi avantiūrai – neplanuotam koncertui sostinėje

Interneto fenomenu tituluojama ir daugiausiai „YouTube“ sekėjų iš lietuviškų muzikos grupių turinti šiuolaikinio hiphop trijulė „Mad Money“ kaip reikiant nustebino savo gerbėjus Vilniuje – apie koncertą įvyksiantį jau trečiadienio vakarą pranešė iki jo likus tik šiek tiek daugiau nei parai, o ši žinia – sukėlė žaibišką gerbėjų komentarų audrą feisbuke.
„Mad Money“
„Mad Money“ / „Charizma Photography“ nuotr.

Pasirodo, sostinėje itin retai koncertuojančiai grupei iš Kauno šis pasirodymas taip pat buvo neplanuotas iš anksto – „Mad Money“ sutiko stoti į sceną, susirgus reperiui Rokui Grajauskui-Jama, kurio grupės pasirodymas buvo numatytas nuo pradžių.

„Kaip ir muzikoje, taip ir gyvenime tenka dažnai improvizuoti, tai mūsų grupei nėra svetima. Iššūkiai koncertus padaro tik įdomesnius ir visada esame pasirengę koncertuoti, todėl tokios avantiūros nesukelia jokių problemų,“ – sakė „Mad Money“ lyderis Gediminas Melnikas.

„Charizma Photography“ nuotr./„Mad Money“
„Charizma Photography“ nuotr./„Mad Money“

Pasak šį koncertą „Vasaros Terasoje“ organizuojančios muzikos agentūros „Damn Good“ įkūrėjų G.Lechavičiūtės ir A.Naveckaitės, pranešant apie renginį jo išvakarėse, jos tikrai negalėjo tikėtis tokio didžiulio susidomėjo.

„Paskutinę minutę keisdamos vieną muzikos grupę kita, iš tiesų tikėjomės lankytojų praradimo, tačiau maloniai nustebome, kai į „Vasaros Terasos“ feisbuko paskyrą pasipylė žinutės ir klausimai apie „Mad Money“ koncertą – matyti, jog sostinės gerbėjai jų tikrai pasiilgo,“ – kalbėjo „Damn Good“ įkūrėjos.

Apie vis augančią gerbėjų auditoriją liudija ir skaičiai internete – šiuo metu „Mad Money“ kanalą "Youtube" platformoje prenumeruoja daugiau nei 75 tūkst. žmonių, o jų klipai yra peržiūrimi milijonus kartų. Paklaustas, kaip paaiškintų neįtikėtiną savo grupės populiarumą internete, G.Melnikas tai grindžia grupės inovatyvumu.

„Mes buvome vieni iš pirmųjų lietuviškojo hiphopo kultūroje pradėjusių kurti vaizdo klipus. Kadangi tai buvo ganėtinai nauja – žmonės susidomėjo ir bėgant laikui mūsų kanalas tapo labiausiai sekamas Lietuvoje,“ – mintimis dalijosi G.Melnikas.

„Mad Money“ koncertas įvyks liepos 12 d., trečiadienį, Mokytojų Namų kiemelyje įsikūrusioje „Vasaros Terasoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius