Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 08

Kazimieras Likša: „Atsibodo bijoti rengti koncertus. Laikas grįžti atgal“

Kazimieras Likša per visą pandemiją išliko aktyvus ir nuolat primindavo apie save klausytojams. Įrašęs albumą 2020 metų vasarą, Kazimieras nuo pat 2021 metų pradėjo leisti pavienius singlus, kurie leido susipažinti su naujausiu atlikėjo albumu „Metamorfozės“, kuris pagaliau išvydo dienos šviesą praėjusių metų gale, o jau dabar atlikėjas džiaugiasi sulaukęs ir fizinio albumo leidinio.
Kazimieras Likša
Kazimieras Likša / Ievos Jūros nuotr.

„Taip sunku organizuoti savo veiklą matyt buvo pirmą kartą. Ir labai tikiuosi, kad taip buvo paskutinį kartą. Dėl karantino ir dėl asmeninio gyvenimo pokyčių vis negalėjau rengti ar planuoti koncertų. Visa tai lėmė naujos baimės atsiradimą. Baimė rengti koncertus, nes nežinai, ar jie galės vykti. Gal staiga viskas pasikeis ir reikės viską iš naujo planuoti.

Tačiau po tiek laiko ir įvairių apmąstymų nusprendžiau, kad laikas nustoti. Esu muzikantas, dainų muzikos ir tekstų autorius. Mano pagrindinė veikla yra ir turi būti koncertai. Todėl net nerandu žodžių, kaip džiaugiuosi, kad vėl grįžtu pas žmones“, – apie artėjantį turą pasakojo atlikėjas.

Kazimieras Likša taip pat neslepia džiaugsmo dėl koncertinio turo dydžio. Pasak muzikanto, tokių gastrolių jis niekada neturėjo per visą savo karjerą. Turas truks tris mėnesius nuo pat vasario iki balandžio mėnesio. Per šį laiką atlikėjas aplankys 13 miestų ir taip pat sudalyvaus Knygų mugės muzikos salėje, rašoma atlikėjo išplatintame pranešime spaudai.

„Praplėsti savo muzikinius horizontus, man – labai svarbi užduotis. Aš visada norėjau ir vis dar noriu būti aktualus ir laukiamas atlikėjas Lietuvoje. Tad nuoširdžiai noriu aplankyti kiekvieną miestą ir miestelį. Todėl esu laimingas, kad pirmą kartą turėsiu tiek daug koncertų vientisame ture.

Ypatingai džiugu, kad galiu pridėti mažesnius miestelius. Noriu prisidėti prie jų kultūrinio gyvenimo kvėpavimo. Aš esu absoliutus fanas mažų miestelių. Man visada smagu rinktis nepopuliarius kelius iki savo norimo tikslo. Tačiau kartais pagalvoju apie tai, kas bus ten po dešimties ar daugiau metų. Labai noriu, kad tie miesteliai gyvuotų, kad juose vyktų socialinis ir kultūrinis veiksmas. Tad būsiu laimingas, jei būsiu bent vienas mažas žingsnis to link rengdamas savo koncertus“, – apie savo turo pasirinktus miestus pasakojo Kazimieras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius