Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 05

„Kelyje į žvaigždes“ su Radžiu išgarsėjusi A.Petravičienė pristato naują scenos partnerį ir dainą

Buvusi „Kelias į žvaigždes“ dalyvė Agnė Petravičienė savo muzikos gerbėjams pristato naują dainą, kurią įrašė kartu su naujuoju scenos partneriu.
Agnė Petravičienė
Agnė Petravičienė / Asmeninio albumo nuotr.

Dirbdama Alytaus miesto bibliotekos direktoriaus pavaduotoja, Agnė laiko muzikai skiria tik dienos pabaigoje. Jos naujasis kūrinys „Sudegusi meilė“ yra įrašytas kartu su nauju scenos partneriu Erosu Kachabrišvili.

„Su Erosu buvau pažįstama, kartą buvau susitikusi jį, kai vyko „Kelias į žvaigždes“ turai. Jis mus tada vaišino savo valgiais. O dabar susitikus žodis po žodžio viskas išsirutuliojo į dainą“, – 15min sakė Agnė. Pats Erosas taip pat bandė dalyvauti muzikiniame šou „Žvaigždžių vartai“, bet nebuvo atrinktas.

Parašius dainą Agnei norisi ją realizuoti, pažiūrėti iš šono, kaip ji atrodo. „Aš negyvenu iš dainavimo, tai mano aistra, hobis. Man įdomu dainuoti“, – teigė Agnė, kuri 2006 metais vykusiame muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes II“ dainavo su Radži.

Asmeninio albumo nuotr./Agnė Petravičienė
Asmeninio albumo nuotr./Agnė Petravičienė

Atlikėja sako, kad naujausias jos kūrinys – nėra iš asmeninio gyvenimo surinktos detalės. „Tie kas kuria, mane supras. Kitiems – palieku laisvę interpretacijoms. Kai rašau dainą, pirmiausia parašau priedainį, muziką. Žodžius šlifuoju kelias dienas. Norisi dainą parašyti taip, kad ji kuo lengviau rimuotųsi, įsimintų. Nebūtina būti kulinaru, kad išvirtum sriubą. Reikia žinoti receptą. Lygiai taip pat yra su daina – nebūtina visko išgyventi, kad ją parašytum. Kuriantis žmogus yra lengvai trenktas. Jei Dievas duoda kokį nors gabumą, jis ką nors ir atima“, – juokėsi atlikėja.

Pasak Agnės, kartu su ja dainuojantis Erosas, kaip netikėtai atsirado jos kelyje, taip gali ir dingti. „Aš dar nenusprendžiau, kaip dirbsime. Parašiau dainą, ją įdainavau, bet nenusprendžiau, ką toliau darysiu. Gal jis nuspręs rengti koncertus ir taps didele žvaigžde. Kol kas jis tik dalyvavo mano kūryboje, sutiko padainuoti“, – sakė Agnė. Jei kas sugalvotų ją ir Erosą pakviesti koncertuoti, jie atvyktų.

VIDEO: Agnė Petravičienė - "Sudegusi meilė"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius