Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 26

Kiek pinigų uždirbo legendinė Mariah Carey kalėdinė daina?

Šiuo metų laiku beveik neįmanoma neišgirsti atlikėjos Mariah Carey dainos „All I Want For Christmas Is You“. Ir taip yra nuo 1994 metų, kai ši daina buvo išleista. CNN bandė suskaičiuoti, kiek pinigų galėjo uždirbti milijoninės šio hito perklausos.
Mariah Carey
Mariah Carey / „Scanpix“ nuotr.

Daina „All I Want For Christmas Is You“ yra daugiausiai perklausų „Spotify“ platformoje sulaukusi daina – ją grojo 602 milijonus kartų. Nuo dainos patalpinimo „Youtube“ 2009 metais ją klausė jau 605 milijonus kartų.

Nuo patalpinimo „Spotify“ už perklausas daina jos autorei jau surinko 2 mln. JAV dolerių (1,8 mln. eur). Prognozuojama, kad tai – toli gražu ne pabaiga.

„The Economist“ 2016 metais paskelbė, kad už perklausas Mariah Carey daina buvo iš viso uždirbusi apie 60 mln. JAV dolerių (54 mln. eur).

„Spotify“ platformoje po Mariah Carey dainos pagal populiarumą rikiuojasi Wham daina „Last Christmas“, Arianos Grande „Santa Tell Me“, Michaelo Buble'o daina „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas“ ir Justino Bieberio „Mistletoe“.

Wham daina už perklausas minėtoje platformoje surinko apie 1,5 mln JAV dolerių (1,35 mln. eur), kitų aukščiau paminėtų atlikėjų dainos už perklausas uždirbo maždaug po 1 milijoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius