Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 26 /11:57

„Kings Of Leon“ koncertas Rygoje: pamatyti Amerikos roko žvaigždžių plūdo ir gausus būrys lietuvių

Trečiadienio vakarą Latvijos sostinę Rygą sudrebino didžiausias vasaros koncertas Baltijos šalyse – čia šėlo šiuolaikinio roko dievukai „Kings Of Leon“. Į koncertą po atviru dangumi plūdo ir gausus grupės gerbėjų būrys iš Lietuvos.
„Kings Of Leon“ koncertas Rygoje
„Kings Of Leon“ koncertas Rygoje / Edgars Kalmēns/ TVNET.lv nuotr.

Rygos „Mežaparks“ parke vykęs „Kings Of Leon“ koncertas – pirmas ir vienintelis grupės pasirodymas ne tik Baltijos šalyse, bet ir Rusijoje, Suomijoje, Baltarusijoje.

Koncertas Latvijoje – vienas iš vos aštuonių šią vasarą Europoje numatytų grupės koncertų, juo „Kings Of Leon“ pristatė pernai išleistą albumą „Mechanical Bull“. „Kings Of Leon“ gerbėjus prieš jų pasirodymą apšildė žinoma britų grupė „The Horrors“.

Trečiadienį jau nuo pusiaudienio daugybė „Kings Of Leon“ gerbėjų iš Lietuvos automobiliais ir autobusais pajudėjo į Latvijos sostinę, kur vakare pamatė ir išgirdo savo dievinamą grupę. Trečiadienio vakarą oras Rygoje buvo tobulas koncertui po atviru dangumi – kaip pasakojo jame buvusi lietuvė, nebuvo nei per karšta, nei per šalta.

„Kings Of Leon“ koncertas Rygoje prasidėjo 22 val. ir truko maždaug pusantros valandos.

Koncerto akimirkos ir spalvinga gerbėjų minia – specialioje Žmonės.lt galerijoje:

Į „Kings Of Leon“ koncertą Rygoje su draugų kompanija vykusi vilnietė Renata portalui Žmonės.lt sakė, kad nesigaili sukorusi tokį kelią ir koncertas jai labai patiko, tačiau pastabų šiek tiek turi.

„Visas dainas sugrojo labai greitai, be petraukų ir jokio bendravimo su publika – tai šiek tiek nuvylė, – pasakojo Renata. – Bet šiaip gyvai jie grojo įspūdingai. Norėjosi, kad pakartotų populiariausias dainas, bet po paskutinės tiesiog nulipo nuo scenos ir koncertas baigėsi.“

Tautiečių „Kings Of Leon“ koncerte Renata sakė sutikusi labai daug, taip pat stovėjimo aikštelėje matė daugybę automobilių su lietuviškais numeriais. „Aplink save girdėjau vien tik lietuvius – netgi pasirodė, kad jų daugiau nei pačių latvių“, – juokavo ji.

Jei buvote Rygoje ir matėte koncertą, kviečiame pasidalinti įspūdžiais! Laukiame komentarų!

VIDEO: Kings of Leon - Use Somebody @ Riga Mezaparks 25.06.2014
VIDEO: Kings Of Leon - Sex on Fire - live in Riga 25.06.2014.

Grupės istorija

Grupė „Kings Of Leon“ susibūrė 1999-aisiais Nešvilyje (Tenesio valstija, JAV). Grupę sudaro broliai Anthony Calebas Followillas (pagrindinis vokalas, ritmo gitara), Ivanas Nathanas Followillas (mušamieji, perkusija, pritariantis vokalas) ir Michaelas Jaredas Followillas (bosinė gitara, pritariantis vokalas) kartu su jų pusbroliu Cameronu Matthew Followillu (gitara, pritariantis vokalas).

Grupės albumo nuotr./„Kings Of Leon“
Grupės albumo nuotr./„Kings Of Leon“

„Kings Of Leon“ per palyginti trumpą laiką sulaukė sėkmės Didžiojoje Britanijoje – devyni jos singlai pakilo į šios šalies populiariausių dainų keturiasdešimtuką. Visi trys pirmieji grupės albumai pateko į Didžiosios Britanijos populiariausiųjų penketuką.

Albumas „Only By The Night“ pavertė „Kings Of Leon“ tikromis pasaulinėmis superžvaigždėmis. Atradusi savo kūrybinį veidą ir besiveržianti į didingas, erdvias „U2” lygio karjeros aukštumas, grupė „Kings Of Leon“ savo muzikos stilių ir žvaigždžių reputaciją įtvirtino tokiais pasauliniais hitais kaip „Use Somebody“ ir „Sex On Fire“.

VIDEO: „Kings Of Leon“ – „Sex On Fire“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius