Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 20

Klaipėdiečiai šėlo pagal Donato Montvydo dainas: įvyko ir premjera

Penktadienio vakarą Klaipėdoje įvyko gausybės gerbėjų susidomėjimo sulaukęs Donato Montvydo koncertas. Ypatingai šiltą vakarą publika kartu su atlikėju dainavo vieną už kitą geriau žinomus kūrinius. Klaipėdoje pirmą kartą gyvai nuskambėjo ir naujausia dainininko daina „Kol vakaras ilgas“.
Donato Montvydo koncerto Klaipėdoje akimirka
Donato Montvydo koncerto Klaipėdoje akimirka / Prokadras nuotr.

Šią vasarą Klaipėdoje renginių organizatoriaus Jevgenijaus Sokolovo iniciatyva įkurta renginių erdvė „Šiaurinis ragas“, kurioje įvyks ryškiausių šalies atlikėjų tokių kaip Jazzu, 8 Kambario, Evgenya Redko, G&G Sindikato, Justino Jaručio ir Jovani bei daugelio kitų išskirtiniai koncertai. Panašu, kad erdvė pasiteisino, o klaipėdiečiams bei miesto svečiams tapo tikru traukos centru, kuriame gausybė kokybiškų pasirodymų, rašoma pranešime spaudai.

Praėjusį penktadienį viename pirmųjų koncertų pasirodęs D.Montvydas neslėpė džiaugsmo, kad pagaliau gali sugrįžti į sceną su daugybe klausytojų.

Kviečiame pasižvalgyti po penktadienį praūžusio D.Montvydo koncerto akimirkas:

„Per šį periodą supratau, kad buvimas scenoje yra nepalyginamas su niekuo kitu ir labai pasiilgtas jausmas. Labai laukiau pagaliau pasimatyti su muzikos išsiilgusiais klausytojais tokioje unikalioje vietoje“, – anksčiau teigė Donatas.

Renginių erdvėje „Šiaurinis ragas“ laukia ir daugiau garsiausių šalies atlikėjų pasirodymų. Kitą penktadienį, liepos 31 d. čia savo muziką dovanos šių dienų diva – Evgenya Redko, rugpjūčio 6 d. vieną už kitą geriau žinomus kūrinius atliks Natalija Bunkė, vienu romantiškiausių šios vasaros vakarų tituluojamas Jazzu pasirodymas įvyks rugpjūčio 7 d., o 8 d. į „Šiaurinio rago“ sceną žengs neabejotinai vienas sėkmingiausių šių dienų duetų – „8 Kambarys“.

VIDEO: Išgirskite pirmieji: Donny Montell savo naujausią kūrinį pristatė gyvai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius