-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 11 17

Klaipėdoje koncertavo vienas garsiausių pasaulyje „beatbox“ meistrų The Petebox

Šeštadienį Klaipėdos naktinis klubas „PORT by BarBar'a“ savo lankytojams pasiūlė išskirtinį "beatbox" muzikos stiliaus atlikėjo pasirodymą. Į uostamiestį atvykęs vienas geriausių pasaulio "beatbox" meistrų The Petebox pademonstravo, kaip vienas žmogus gali kurti neįtikėtiną muziką.
The Petebox koncerto Klaipėdoje akimirka
The Petebox koncerto Klaipėdoje akimirka / Domo Lukausko nuotr.
Temos: 1 Muzika

Lietuvoje jis vieši jau trečią kartą, pirmąjį savo pasirodymą dovanojo dar visai neseniai – birželį vykusio „Loftas Fest 2013“ metu. Antrąkart Lietuvoje jis lankėsi spalį. 

Italų kilmės Australijoje gimusio brito The Petebox pasirodymai dėl savo energijos, netikėtų sprendimų ir pavydėtinos charizmos tiesiog prikausto publikos dėmesį. 

The Petebox karjerą pradėjo BBC organizuojamose beatboxerių kovose. Jo pirmasis HD vaizdo klipas „YouTube“, kuriame jis interpretuoja „Pixies“ dainą „Where Is My Mind“, sulaukė daugiau nei 3 milijonus peržiūrų. Dabar jau ir kiti Pete klipai žiūrimi šimtus tūkstančių kartų, o atlikėjo koncertų grafikas yra perpildytas skrodžiant vieną žemyną po kito.

Geriausiu ir universaliausiu „beatboxeriu“ pasaulyje The Petebox pripažintas jau kelis kartus. Koncertuoti jį kviečia pasaulyje didžiausių muzikinių įvykių organizatoriai – nuo festivalio „Glastonbury“iki koncerto Maskvos Raudonojoje aikštėje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius