Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 02 20

Klaipėdoje koncertuosiantys „120“ neslepia jaudulio – šou apsilankys ir Dovydo baba

Populiariausias Lietuvoje muzikinis šou „X Faktorius“ atvyksta į Klaipėdą. Jau vasario 23 d. koncertą pajūryje surengs TV3 projekto finalininkai. Savo dainas dovanos ekstravagantiškasis Alen Chicco, jautrioji Justė Baradulinaitė, nuoširdžioji Monika Juškevičiūtė. Renginyje taip pat pasirodys ir projekto nugalėtojai – grupė „120“.
Dovydas su baba
Dovydas su baba / Asmeninio albumo nuotr.

Koncerto rengėjai žada, kad šou bus nepamirštamas. „X Faktoriaus“ finalininkai scenoje atliks projekto metu skambėjusias ir daugiausiai žiūrovų simpatijų sulaukusias dainas. Po koncerto klausytojai galės neskubėti namo, o susitikti su savo dievaičiais. Visi finalininkai po pasirodymų pabendraus su gerbėjais, fotografuosis ir pasidalins autografu.

„X Faktoriaus“ finalininkų koncertas jau šį penktadienį vyks viešbutyje „Amberton Klaipėda“ įsikūrusioje pramogų salėje „Vakaris“. Renginio pradžia – 20 val. Bilietais prekiaujama puslapyje „Bilietai.lt“.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./15min studijoje – grupė „120"
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./15min studijoje – grupė „120"

Grupės „120“ narys Dovydas neslepia, kad šis koncertas bus ypatingas. Teisėjų atrankų metu vaikinas pasakojo, kad į projektą jį atvedė pažadas močiutei, kurią jis vadina baba. Visą laiką per televizorių stebėjusi anūko pasirodymus, močiutė pirmą kartą išvys Dovydą scenoje gyvai.

Klaipėdoje gyvenanti Dovydo močiutė Regina – didžiausia grupės „120“ gerbėja ir kritikė. Kiekvieną kartą po pasirodymo močiutė skambindavo Dovydui ir pasakydavo, ką galvoja apie anūko pasirodymą. „Pas babą aš leisdavau vasaros atostogas, atvažiuodavau per visas šventes. Mano ir jo ryšys yra be galo stiprus. Todėl man jos nuomonė yra itin svarbi ir gerbiama“, – neslepia Dovydas.

Įdomiausia yra tai, kad iš babos vaikinas sulaukdavau daugiausiai kritikos. Ji labai kritiškai vertindavo pasirodymus, o tada, kai nepavykdavo gerai sudainuoti, vadindavo vaikinų dainavimą „bičių dūzgimu“. „Mano močiutė turi muzikinį išsilavinimą, puikiai groja pianinu. Tad jos kritika visuomet būdavo pagrįsta ir ne iš piršto laužta. Močiutės namuose yra fortepijonas, kuriuo ji mielai skambina dienomis ir tada, kai aš atvažiuoju jos aplankyti“, – pasakoja Dovydas.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Grupė „120“: Dovydas (kairėje) ir Šarūnas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Grupė „120“: Dovydas (kairėje) ir Šarūnas

„120“ narys džiaugiasi už tai, kad močiutė puikiai susibendravo su jo scenos partneriu Šarūnu. Ji vaikiną apibūdina kaip labai draugišką, vyrišką ir nestokojantį idėjų. „Močiutė gyrė Šarūno vokalą. Sakė, kad jo labai gražus balsas, puikūs duomenys, tačiau dar reikia padirbėti. Smagiausia, kad babai Šarūnas priminė jos jaunystės laikų simpatiją, kuri labai atkakliai, tačiau nesėkmingai siekė jos širdies“, – pasakojo grupės „120“ narys.

Labiausiai Dovydo močiutei patiko superfinale pademonstruotas pasirodymas iš animacinio filmo „Drakonų kova“. Dėl šio animacinio filmuko Dovydas buvo pametęs galvą, o močiutė puikiai prisimena anūko pasišventimą šiam japonų sukurtam televiziniam produktui. Labiausiai močiutei nepatiko „120“ atliktas Pietų Korėjos reperio PSY megahitas „Gangnam Style“. „Močiutė sakė, kad jai ši daina nusibodusi iki gyvo kaulo. Todėl dar kartą ją išgirsti nebuvo jokio malonumo. Tad, kad ir kaip prašytų gerbėjai, jos koncerte Klaipėdoje tikrai negalėsime dainuoti“, – šypsosi Dovydas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius