Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 01 22

Klaipėdoje praūžė Monikos Linkytės ir „London Community Gospel Choir“ koncertas

Geru naujų metų pradžios ženklu pirmadienio vakarą tapo dainininkės Monikos Linkytės ir garsiausių muzikos pasaulio balsų vertinamo „London Community Gospel Choir“ koncertas. Klaipėdoje startavęs turas „Savo pasaulį kurti“ energingu šou gerokai sudrebino uostamiestį.
Monikos Linkytės ir „London Community Gospel Choir“ koncertas
Monikos Linkytės ir „London Community Gospel Choir“ koncertas / Domo Rimeikos nuotr.
Temos: 1 Monika Linkytė

Trijų dalių programa klausytojams leido pasimėgauti atmintinai žinomomis Monikos dainomis ir naujausiais įrašais iš šiuo metu Londone kuriamo antrojo Monikos Linkytės albumo. Koncerto metu taip pat skambėjo garsiausios „London Community Gospel Choir“ dainos ir Monikos bei žymiojo choro kartu atliekami kūriniai.

Koncertui artėjant į pabaigą nusėdėti vietoje darėsi vis sunkiau, nes magiška energija pulsuojanti gospelo muzika ir talentingai sudėliota vakaro programa išjudino net kukliausius tautiečius. Emocijas galutinai išsprogdinusiu kūriniu tapo finalinė „Oh Happy Day“ daina, kurią kartu dainavo pilnutėlė Klaipėdos koncertų salė.

„Esu euforijoje, tad labai sunku logiškai sudėlioti mintis, bet esu be galo laiminga, kad tiek žmonių šaltą pirmadienio vakarą nusprendė savo pasaulį kurti kartu su mumis. Atmosfera salėje buvo užpildanti giliausias sielos gelmes, o tokios emocijos lieka ir šildo ilgai, labai labai ilgai“, – vos nulipusi nuo scenos įspūdžiais dalinosi Monika.

Prestižinėse „Grammy“, „Brit Awards“, „X Faktoriaus“ scenose ir soliniuose koncertuose su atlikėjais-legendomis tokiomis, kaip Madonna, Kylie Minougue, Stingu, Paulu McCartney, Tina Turner, Sam Smith, „The Stereophonics“ ir daugybe kitų visame pasaulyje vertinamų atlikėjų koncertavę svečiai iš Londono, panašu, ir Lietuvoje yra labai laukiami svečiai.

VIDEO: Monikos Linkytės repeticija su garsiuoju „London Community Gospel Choir“

Paskutinius bilietus į antradienį, sausio 22 d., Vilniaus kongresų rūmuose ir ketvirtadienį, sausio 24 d., Kauno filharmonijoje vyksiančius koncertus galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu

VIDEO: Monika Linkytė apie naująjį albumą ir netrukus kartu su vaizdo klipu išvysiantį naują kūrinį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius