Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 07

Koncertų turui besiruošianti Jurga Šeduikytė pristato koncertinę hito „Nebijok“ versiją

Jau šį šeštadienį, kovo 10 dieną, koncertų turą „Not Perfect“ pradės viena žymiausių Lietuvos dainininkių Jurga. Pirmasis Jurgos su grupe koncertas įvyks Panevėžio klube „Tauros loftas“. Kitą savaitę muzikantai koncertuos Vilniuje, Kaune ir Birštone.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / Asmeninio albumo nuotr.

Jurga pristatys praėjusiais metais pasirodžiusį albumą „Not Perfect“, kuris geriausiai žinomas iš dainų „Bro“ ir „Reikalingi“. Ir, žinoma, atliks didžiausius savo hitus, kurių šioje programoje bus daugiau nei įprastai.

Artėjant turui Jurga dalinasi koncertine savo didžiausio hito „Nebijok“ versija. „Tai daina, su kuria visi mane sieja, ir kurią turbūt žino geriau nei mano vardą ar pavardę“, – šypsosi Jurga. „Ilgai ieškojau, kaip šis kūrinys turėtų skambėti dabar, nes dešimt metų groti tą pačią dainą yra iššūkis. Norėjau, kad į ją būtų galima pažvelgti ir šiek tiek kitaip, naujai.“

Koncertų ture pristatomas naujausias Jurgos darbas „Not Perfect“ yra konceptualus albumas. Pagrindinė jo žinutė – tobulumas prasideda nuo klaidos. Scenoje Jurga pasirodys su trijų muzikantų grupe, su kuriais ruošdamasi koncertams repeticijų studijoje praleido didžiąją dalį vasario. Norėdama susikaupti ir pasisemti įkvėpimo dainininkė prieš kelias savaites kelioms dienoms buvo išvykusi į Islandiją.

Asmeninio albumo nuotr./Jurga Šeduikytė
Asmeninio albumo nuotr./Jurga Šeduikytė

Šis koncertų turas užbaigs Jurgos „Not Perfect“ kūrybinį etapą. Koncertams pasirinktos intymesnės erdvės, kuriose Jurga tikisi ne tik atlikti dainas, bet ir užmegzti ryšį su klausytojais. Jų metu Jurga kvies pasidalinti įspūdžiais ir pastebėjimais ir apie #NotPerfect iššūkį.

„Kartais pavargstu lygiuotis į kitus, todėl pradėjau lygiuotis į tobulesnę pačią save. Laikas priimti save tokią, kokia esu ir atsikratyti to, kas trukdo judėti pirmyn. Kviečiu tave padaryti tą patį ir pripažinti arba ištaisyti vieną savo netobulumų“, – savo „Facebook“ paskyroje vasario pradžioje rašė dainininkė ir kvietė prisijungti prie iššūkio.

Jurga džiaugiasi, jog prie jo prisijungė visas būrys žmonių, tarp kurių – laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas Ignas Krupavičius, kunigas Algirdas Toliatas, aktoriai Andrius Paulavičius ir Emilija Latėnaitė-Bieliauskienė, režisierė Loreta Vaskova ir kiti.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Jurga Šeduikytė
Ryčio Šeškaičio nuotr./Jurga Šeduikytė

Turo „Not Perfect“ koncertų grafikas: kovo 10 dieną – Panevėžyje, „Tauros lofte“, 15 dieną – Vilniuje, pramogų salėje „Vakaris“, 16 dieną – Kaune, „Renginių oazėje“, 17 dieną – Birštone, „Vytautas Spa“, 23 dieną – Klaipėdoje, gyvos muzikos klube „Jazzpilis“, baigiamasis koncertas – kovo 24 dieną Jurgos gimtojoje Palangoje, „Vandenyje“.

VIDEO: Jurga | Nebijok (live)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius