-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 07 18

Kygo apjungė jėgas su muzikos ikona Tina Turner: perkūrė žinomiausią atlikėjos hitą

Vienas laukiamiausių vasaros kūrinių eterį pasiekė šiandien. Tai – norvegų muzikos sensacijos Kygo visų laikų vieno didžiausių hitų „What‘s Love Got To Do With It“, kurį atlieka Tina Turner, perdirbinys. Turint omenyje pernai metų Whitney Houston kūrinio „Higher Love“, kuri irgi remiksavo Kygo, ažiotažą, šiam prognozuojama tokia pati ar net dar didesnė sėkmė.
Kygo ir Tina Turner
Kygo ir Tina Turner / „Sony Music“ nuotr.
Temos: 2 Muzika Tina Turner

„Negaliu apsakyti jausmo, kurį patyriau dirbdamas su Tina Turner, ikona, kurios klausydamasis aš užaugau. „What‘s Love Got To Do With It“ yra mano viena mėgstamiausių visų laikų dainų. Darbas su šia daina yra vienas ypatingiausių momentų mano karjeroje. Išties didžiulis iššūkis yra išlaikyti originalaus kūrinio elementus suteikiant jam savo skambesį“, – pristatydamas neabejotiną vasaros hitą kalbėjo Kygo.

Kygo, Tina Turner – „What‘s Love Got To Do With It“:

VIDEO: Kygo, Tina Turner - What's Love Got to Do with It

Ne tik ši diena, bet ir visa vasara šiam nepailstančiam hitų kūrėjui yra išskirtinė. Nors dėl pasaulinės pandemijos jis keliauja ir koncertuoja kur kas mažiau, Kygo vis tiek randa būdų pasirodyti savo gerbėjams. Be to, beprasidedant vasarai jis išleido tris metus brandintą albumą „Golden Hour“.

Albumas jau spėjo susilaukti palankių muzikos kritikų vertinimų. O viename įtakingiausių šokių muzikos topų, kurį pristato „Billboard“, pranoko netgi pop muzikos karalienės Lady Gagos naujojo albumo „Chromatica“ populiarumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius