Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 04

Lady Gaga ir muzikos veteranas Tony Bennettas kartu pristatė legendinę dainą „The Lady Is A Tramp“

Lady Gaga dar sykį įrodė, kad jos talentas žengia gerokai toliau už populiariosios muzikos ribas. Nuostabų džiazo ir populiariosios klasikos standartų dainavimą atlikėja atskleidė pasirodydama duetu su garsiu amerikiečių džiazo ir populiariosios muzikos atlikėju Tony Bennettu.
Tony Bennettas ir Lady Gaga
Tony Bennettas ir Lady Gaga / Kadras iš „Youtube“
Temos: 1 Lady Gaga

25-erių Lady Gaga ir net 60-čia metų vyresnis T.Bennettas drauge įrašė nuotaikingą dar Franko Sinatros dainuotą dainą „The Lady Is A Tramp“. Antradienį internete buvo pristatytas subtilus kūrinio vaizdo klipas, kuriame abu atlikėjai spinduliuoja gerą nuotaiką.

„Lady Gaga – mano favoritė. Ji neįtikėtina. Sakau jums, niekada nemačiau didesnio talento nei turi ši mergina. Manau, ji bus tokia pat garsi kaip Elvis Presley“, – anksčiau apie dainininkę MTV šiltai atsiliepė 85-erių T.Bennettas. Dar daugiau pagyrų atlikėjai jis negailėjo po pavykusio judviejų bendradarbiavimo. „Ji buvo tokia šilta, draugiška ir miela. Pasakiau, kad norėčiau kartu įrašyti dainą, o ji pasakė, kad yra pasiryžusi bet kam, ko noriu“, – šypsojosi scenos veteranas.

Daina „The Lady Is A Tramp“ yra iš 1937-ųjų Richardo Rodgerso ir Lorenzo Harto sukurto Brodvėjaus miuziklo „Babes In Arms“. Vėliau šis kūrinys tapo populiariosios muzikos standartu arba populiariosios muzikos klasika. Šeštajame dešimtmetyje duetą „The Lady Is A Tramp“ įrašė Frankas Sinatra ir Ella Fitzgerald, vėliau ši daina tapo jų vizitine kortele.

Siūlome išgirsti senąją F.Sinatros ir E.Fitzgerald bei naująją Lady Gagos ir T.Bennetto versiją ir dešinėje pusėje esančioje apklausoje įvertinti, kuris atlikimas jums patinka labiau.

Tony Bennettas ir Lady Gaga – „The Lady Is A Tramp“:

VIDEO: Pirmoji Tony Bennetto ir Lady Gagos daina „The Lady Is a Tramp“, pristatyta 2011-aisiais

Frankas Sinatra ir Ella Fitzgerald – „Lady Is A Tramp“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius