Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 29

Lady GaGos koncerte Lenkijoje šėlo ir lietuviai

Lady GaGa – pramogų pasaulio fenomenas, tad nenuostabu, kad į jos koncertą Lenkijoje išsiruošė ir lietuviai. Vos už 400 km nuo Lietuvos sienos Sopote vykęs pasirodymas nepaliko abejingų.
Lenkijos pajūryje, Sopote, praėjusį penktadienį tikrą pirtį užkūrusi Lady GaGa šiandien minias šokdins Olandijoje, Roterdame.
Lenkijos pajūryje Sopote praėjusį penktadienį tikrą pirtį užkūrusi Lady GaGa šiandien minias šokdins Olandijoje, Roterdame. / „Scanpix“ nuotr.

„15min“ žiniomis, kelionių organizatoriai Lietuvoje į šį koncertą surinko apie du autobusus populiarios dainininkės gerbėjų. Tiesa, kai kurie klausytis Lady GaGos vyko ir nuosavu transportu. Kaip pasakojo į koncertą keliavęs vilnietis Aidas, autobusai pajudėjo į Lenkiją dar penktadienio naktį, o labiausiai šios išvykos metu išvarginęs dalykas – bene po 12 valandų į vieną pusę ir atgal trukusi kelionė. Tačiau lauktas koncertas atpirko lūkesčius su kaupu.

„Buvo susirinkę apie 20 tūkst. žmonių. Klykė visi: ir gerbėjai, ir ne. Susirinkusieji atrodė gana įspūdingai, buvo persirengusių lady gagomis, knibždėte knibždėjo antrininkių“, – įspūdžiais dalijosi vaikinas. Anot Aido, koncertui iš anksto ruošėsi ir kai kurie lietuviai – pavyzdžiui, jis su draugais specialiai prieš išvyką pasigamino marškinėlius. Vaikinas teigė bilietą pirkęs už 230 Lt, papildomai piniginę paplonino kelionės išlaidos.

Lenkai rodė meilę

Lenkijoje, kaip ir prieš kitus Lady GaGos turo „The Monster Ball Tour“ koncertus, publiką apšildė amerikiečių roko grupė iš Niujorko „Semi Precious Weapons“. Po maždaug valandą trukusio pasirodymo minia nekantriai laukė vakaro šeimininkės. Aido teigimu, Lady GaGa vėlavo apie 40 minučių.

„Kai ji pasirodė, visi pamiršo, kad buvo priversti laukti. Šou truko apie porą valandų. Programa įspūdinga, ne veltui „New York Times“ pripažino ją geriausiu šou. Ko tikėjomės, tą ir gavome“, – pasakojo vilnietis.

Pasak jo, scenos dekoracijos keitėsi mažiausiai keturis kartus, o Lady GaGa kiekvieną kūrinį atlikdavo vilkėdama skirtingu kostiumu. „Vienos dainos metu ji persirengė net dukart. Viskas nerealiai sudėliota ir padaryta labai kokybiškai. Beje, kai gerbėjai ant scenos numetė savo gamybos marškinėlius, Lady GaGa juos apsivilko! Lenkai buvo gerai pasiruošę, atsinešę daugybę plakatų, o atlikėja jiems atidavė duoklę dainuodama apsivyniojusi Lenkijos vėliava“, – pasakojo Aidas. Jo teigimu, dainininkė šiltai bendravo su publika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius