Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 28

Latviai „Carnival Youth“ pristatė ant Vilniaus senamiesčio stogo nufilmuotą klipą: įvertinkite

Koncertus Vilniuje, Kaune ir Palangoje surengsiantys geriausia jauna Baltijos šalių grupe tituluojami latviai „Carnival Youth“ trečiadienį pristatė akustinę savo naujausio singlo „Love Is the Answer“ versiją ir ant vieno iš Vilniaus senamiesčio stogų jam nufilmuotą vaizdo klipą.
„Carnival Youth“
„Carnival Youth“ / Ievos Jūros nuotr.

„Esam laimingi, kad turėjom galimybę dirbti su tokia kūrybinga komanda. Manau, kad filmavimas pavyko puikiai“, – teigia grupės narys Robertas Vanagas.

Trumpam į Lietuvą prieš porą savaičių atvykusius „Carnival Youth“ narius užfiksavo naujo muzikinio projekto „Scuared“ komanda. Gyvai, neįprastose erdvėse grojančias grupes įamžinantys „Scuared“ šiam filmavimui pasirinko ant vieno iš Vilniaus dailės akademijos pastatų stogo esantį šiltnamį.

„Oro sąlygos buvo puikios filmavimams ir vaizdui, kurį fiksavo kamera, tačiau tikrai nebuvo taip šilta, kaip gali pasirodyti vaizdo klipe. Turėjom būti kantrūs ir rasti būdų sušilti“, – filmavimo įspūdžius prisimena grupė.

Ievos Jūros nuotr./„Carnival Youth“
Ievos Jūros nuotr./„Carnival Youth“

Daina „Love Is the Answer“, žyminti naują grupės startą po albumo latvių kalba, kitą savaitę gerbėjams Lietuvoje bus pristatyta ir koncertuose gyvai. Jaunosios kartos indie roko atstovai „Carnival Youth“ jau pradėjo savo turą, kurio metu aplankys net vienuolika Europos šalių, Lietuvoje grupė koncertuos trijuose miestuose.

„Mūsų gerbėjai Lietuvoje visada yra itin palaikantys, todėl visuomet gera čia sugrįžti. Nekantraujam puikiai kartu praleisti laiką“, – teigia Robertas Vanagas.

„Carnival Youth“ su gerbėjais Lietuvoje susitiks balandžio 5 dieną Vilniaus gyvos muzikos klube „Tamsta“, balandžio 6 dieną Palangos „Vandenyje“ ir balandžio 7 dieną Kauno klube „Sandėlis“.

VIDEO: Carnival Youth - Love Is The Answer (acoustic)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius