-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 11 19

Legendinės grupės „The Kelly Family“ narys Paddy koncerte privertė du tūkstančius ir ploti, ir šokti

Vilniuje, vėlų penktadienio vakarą į Šv. Jonų bažnyčios kiemą susirinko apie du tūkstančiai žmonių. Publika, kurią sudarė daugiausiai jauni žmonės, čia suplūdo į nemokamą legendinės grupės „The Kelly Family“ nario Paddy Kelly koncertą, trukusį tris valandas.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Irutės Jaruševičiūtės nuotr.

Koncerte žmonės klausėsi P.Kelly muzikos ir lauke, nors spaudė drėgnas šaltukas. Didelių ovacijų susilaukė daina „An Angel“, kuri yra žinomiausia iš grupės „The Kelly Family“ šlovės laikų. Pirmoje koncerto dalyje skambėjo linksma muzika, kuri „privertė“ koncerto klausytojus ir ploti, ir šokti.

Šis P.Kelly koncertas buvo devintasis iš šešiasdešimties numatytų „Eurosarium“ turo pasirodymų Europoje. Į šį renginį buvo atvykusių gerbėjų ir iš Europos: Lenkijos, Ukrainos, Vokietijos, Prancūzijos, Latvijos. Vakaro programa prasidėjo P.Kelly gyvenimo liudijimu Aušros Vartuose.

„Aš žinau, kad Lietuvoje mažai vilties, optimizmo. Jauni žmonės palieka savo šalį, savo noru pasitraukia iš gyvenimo. Aš atvažiavau paliudyti viltį“, – susirinkusiems kalbėjo P.Kelly.

Irutės Jaruševičiūtės nuotr./Koncerto akimirka
Irutės Jaruševičiūtės nuotr./Koncerto akimirka

Papasakojęs savo gyvenimo ir atsivertimo istoriją, P.Kelly kartu su jaunimu atėjo į Šv. Jonų bažnyčios kiemą. Ten jau laukė susirinkę gerbėjai, kurie sudarė nemažą spūstį Vilniaus Universiteto kieme.

P.Kelly paprašė kelių jaunų žmonių parodyti lietuvių liaudies šokio žingsnelius, o vėliau ir šokti pagal jo su grupe atliekamą muziką.

Išėję iš koncerto įvairaus amžiaus klausytojai tvirtino, jog stipriausią įspūdį paliko Paddy tauri ir šviesi asmenybė ir jo tikėjimas.

Sekmadienį Šv. Jono brolių vienuolyne įvyks susitikimas su Paddy Kelly. Šiuo renginiu baigsis dainininko viešnagė Lietuvoje.

Šis koncertas buvo Aušros Vartų atlaidų programos dalis. P.Kelly viešnagę Lietuvoje organizavo Vilniaus arkivyskupijos jaunimo centras, Aušros Vartų parapija ir Šv. Jono broliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius