Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 21

Legendinis posakis „Aš noriu šventę švęst“ – jau dainoje (audio)

Metų gale vykstantys frazių rinkimai šiemet yra nulemti dar liepos mėnesį. Išgėrusios Mažeikių gyventojos Jurgitos Poškevičiūtės balsu ištarti žodžiai „aš noriu šventę švęst“ tapo tautos skanduote, ypač populiaria per vakarėlius.
Grupė „Dinamito Kojos“
Grupė „Dinamito kojos“
Temos: 1 Kojos

Išgirdę šį pageidavimą viename iš renginių, du jauni kauniečiai sumanė įrašyti muziką, padėsiančią įtvirtinti kūrinį vakarėlių grojaraščiuose. Grupė vadinasi „Dinamito kojos“ ir prisiekia, kad daina bus pirmoji iš jų kelių tautosaka paremtų kūrinių.

Paklausyti dainos galite čia.

„Dinamito kojos“ susikūrė dviem universiteto bendramoksliams sumanius įrodyti, kad Kaune galima ne tik gyventi, bet ir kurti. Nuo mažens klausydamiesi šokių muzikos, šie du jauni muzikos gamintojai svajojo kurti šokiams tinkamą popmuziką. Jų svajonė – tapti visų laikų garsiausia Kauno grupe, aplenkiant „Rondo“.

Pirmoji jų daina buvo šokiams aranžuota „Lietuva brangi“, bet išsigandę vyresniosios tautos dalies pasipiktinimo, kūrinį ištrynė ir kurį laiką įrašinėjo instrumentinius electro hauso stiliaus kūrinius. Vieną jų prodiuseriai pasirinko debiutiniam radijo singlui „Aš noriu šventę švęst“.

Kadangi pirminis susidomėjimas kūriniu vaikinus pribloškė, „Dinamito kojos“ šiuo metu jau planuoja daugiau įrašų ir netgi filmuoti vaizdo klipą.

„Dinamito kojos“ yra du Vytauto Didžiojo universiteto studentai, nenorintys atskleisti savo veidų, vardų ar juolab pavardžių. Jie kalba trumpais sakiniais ir yra įsitikinę, kad muzika yra aukščiau už viską. Ir jei reikės, įrodys tai ne vienu, o penkiais hitais. Beje, nė vienas jų neturi merginos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius