Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 18

Leonas Somovas ir Jazzu į VU Botanikos sodą kvies ir mažuosius gerbėjus

Rugpjūčio 22 d. VU Botanikos sodas taps ypatinga erdve. Čia įvyks vienintelis Leono Somovo ir Jazzu šios vasaros koncertas Vilniuje. O kad šis vakaras žaliuojančiame sode būtų dar jaukesnis, čia vilniečių ir miesto svečių lauks pikniko zona, bus paruoštos pramogos mažiesiems.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Justė Arlauskaitė-Jazzu / UNICEF nuotr.

Ypatingas Leono Somovo ir Justės Arlauskaitės-Jazzu pasirodymas Vilniaus universiteto Botanikos sode savo kokybe ir pasiruošimu prilygs didžiausiose Lietuvos arenose vykstantiems koncertams. Tai gali paliudyti ir ketvirtadienį į jų koncertą Kaune sugužėjusi publika. Nemuno saloje išgirsti vienų populiariausių Lietuvos atlikėjų dainų susirinko didžiulė minia klausytojų.

Vienas iš Vilniaus simbolių rugpjūčio 22-osios metu šiek tiek pasikeis – svečių patogumui Botanikos sode bus paruošta speciali pikniko zona. Organizatoriai kartu su savimi į koncertą kviečia atsinešti pledą – aksominio Jazzu balso bus galima klausyti jaukiai įsitaisius ant žolės. Koncerte bus pasirūpinta ir užkandžiais – prieš pasirodymą ir jo metu bus galima įsigyti gatvės maisto.

Asmeninė nuotr./VU Botanikos sodo iliustracijos
Asmeninė nuotr./VU Botanikos sodo iliustracijos
Asmeninė nuotr./VU Botanikos sodo iliustracijos
Asmeninė nuotr./VU Botanikos sodo iliustracijos

Koncerto svečiai taip pat bus kviečiami pailsėti nuo miesto triukšmo ir pasivaikščioti po žaliuojantį Botanikos sodą, kuriame gausu nuostabaus grožio augalų kolekcijų. Didžiuliame plote bus galima aplankyti rododendryną, atsipūsti prie tvenkinio ar šaltinio, pasigrožėti didžiuoju gėlių slėniu, žaliaisiais vingiais nuklysti į labirintų tankumyną ar tiesiog pakvėpuoti sveiku kadagių oru.

Lankytojai galės pasinaudoti ir unikalia proga aplankyti ir praėjusių metų rudenį duris atvėrusį žaliąjį pastatą. Žaliojo dizaino statinį išskiria jį puošiančios vertikalios žolės kolonos, o ant stogo – 200 kv. m ploto apžvalgos aikštelė, kurioje pasodinti įvairūs želdiniai. Čia užlipti galės visi norintys.

Asmeninė nuotr./VU Botanikos sodo iliustracijos
Asmeninė nuotr./VU Botanikos sodo iliustracijos

Neužmiršti bus ir mažieji koncerto klausytojai. Organizatoriai į Botanikos sodą visus kviečia atvykti su šeimomis. Čia pikniko metu mažųjų lauks smagios pramogos – veiks vaikų zona, kurioje juos džiugins batutai, balionai, cukraus vata ir kiti gardūs užkandžiai. Mažieji gerbėjai iki 7 metų į koncertą bus įleidžiami nemokamai.

Kad visi susirinkę spėtų pasimėgauti gražiu vasaros vakaru gamtoje, vartai į koncertą bus atveriami jau nuo 17 val.

Gryno oro ir ramybės oazėje koncerto publiką apšildys alternatyviosios muzikos atlikėja Miglė Vilčiauskaitė-Migloko. Ji pasirodys su savo solo „boombox“ projektu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius