Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 13

Liamo perspėjimai dėl „Oasis“ išsiskyrimo

Grupės „Oasis“ vokalistas Liamas Gallagheris prisiekė, kad grupė išsiskirs, jeigu jo brolis gitaristas Noelis išleis solinį albumą.
41FP090228B413
„Oasis“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Oasis“

Dainininkas tiesiog pasiuto perskaitęs naujausius brolio Noelio pranešimus, esą jis nori įrašyti solinį albumą, ir prižadėjo, kad grupė išsiskirs, jei taip įvyks: „Aš galėčiau tai padaryti, bet nenoriu to daryti. Aš esu „Oasis“, suprantate, ką noriu pasakyti? Jei visi pradės eiti savo keliais ir daryti solinius albumus, tuomet tu taip pat gali tiesiog išskirti grupę velniop. Aš esu grupės dalis ir taip viskas vyksta. Jei kas nors nusprendžia kurti solinį albumą, tuomet nėra tokios grupės kaip „Oasis“. Kas nors turi būti čia ir laikyti visa tai kartu“, – piktinosi Liamas.

Jei kas nors nusprendžia kurti solinį albumą, tuomet nėra tokios grupės kaip „Oasis“.

Suduodamas dar vieną smūgį Noeliui, kuris tvirtino, kad kito „Oasis“ albumo galime laukti tik po penkerių metų, nes Liamas yra labai tingus, rokeris pridūrė, kad šlykščiausia „Oasis“ grupėje būti „su suš**tu broliu“.

Pranešime portalui music-news.com gitaristas Noelis neseniai teigė, kad Liamas tiesiog išprotėtų, jei gitaristas ir likę grupės nariai – Gemas Archeris, Andy Bellas ir Chrisas Sharrockas – įrašytų savo dainų, tačiau nieko nepaisydamas ketina plėtoti solinio albumo idėjas.

Kaip rašo music-news.com, Noelis pastaruoju metu nerimavo, kiek grupė dar bus kartu, nes keliaujant po Pietų Amerikos miestus kolektyvą ėmė draskyti nesutarimai. Savo „MySpace“ tinklaraštyje jis parašė: „Mes kalbame apie labai blogus laikus grupei. Mes esame laivas be vairininko. O netoliese prieš mus siaučia velniškai didelė šūdų audra. Manau, viskas išaiškės labai greitai. Tvyro labai keista atmosfera. Mes grojame milžiniškuose stadionuose, bet už užuolaidų pilna visokių murmesių. Gėdinga prisipažinti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius