-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 10

Liepą Rygoje koncertuosiantis Edas Sheeranas pristato naują, kartu su Justinu Bieberiu įrašytą dainą

„I Don't Care“ – toks naujausio Edo Sheerano kūrinio pavadinimas. Jį dainininkas įrašė kartu su popmuzikos dievuku Justinu Bieberiu. Vos po kelių mėnesių ją gyvai išgirsti galės ir Baltijos šalių klausytojai – liepos 17-ąją Rygoje E.Sheeranas surengs vienintelį koncertą Baltijos šalyse.
Edas Sheeranas
Edas Sheeranas / „Atlantic Records UK“ nuotr.

Paskelbęs apie premjerą, E.Sheeranas socialiniuose tinkluose rašė: „Aš ir Justinas Bieberis išleidome naują dainą pavadinimu „I Don't Care“, tikiuosi, kad ji jums patiks.“

Kūrinį prodiusavo Maxas Martinas, Shellback ir FRED.

VIDEO: Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care [Official Lyric Video]

E.Sheerano vardas didžiojoje muzikos scenoje garsiai skamba jau beveik dešimt metų. Per tą laiką 28-erių muzikantas iš Safolko savo paprastumu, lyrika, jautriomis dainomis ir šou sugebėjimais pavergė viso pasaulio melomanų širdis. Edas išleido tris albumus: „+“ (2011), „x“ (2014) ir „÷“ (2017) – visi jie Didžiojoje Britanijoje tapo Nr.1. Dainininkas pardavė daugiau kaip 45 mln. albumų visame pasaulyje – tai įrodo koks kūrybingas ir sėkmingas šis atlikėjas yra.

Naujausias Edo albumas „÷“ vos tik pasirodęs sumušė pardavimų rekordus ir Didžiojoje Britanijoje tapo sparčiausiai parduodamu albumu, kurį išleido vyras solistas. Kartu su albumu dienos šviesą išvydo tokie hitais tapę singlai kaip „Castle on the Hill“, „Perfect“ ir „Shape of You“ – šis kūrinys kiek vėliau sumušė dar vieną rekordą – tapo pirmąją daina „Spotify“, perklausyta daugiau kaip du milijardus kartų.

VIDEO: Ed Sheeran - Shape of You

Už savo pasiekimus muzikoje ir labdaros veiklą 2017-aisiais E.Sheeranas buvo apdovanotas Didžiosios Britanijos imperijos ordinu. Tais pačiais metais Tarptautinė fonogramų industrijos federacija (International Federation of the Phonographic Industry arba IFPI) Edą paskelbė daugiausiai įrašų pasaulyje parduodančiu atlikėju. Per savo karjerą E.Sheeranas pelnė visą eilę muzikos apdovanojimų, tarp jų 4 „Grammy“, 4 „Ivor Novello“ (Britanijos kompozitorių premija), 6 „BRIT“, 7 „Billboard“ ir daugelį kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius