-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 06 04

Liepą vyksiantį SEL koncertą galės stebėti 15 tūkst. gerbėjų

18 mėnesių. Tiek laiko praėjo nuo paskutinio SEL koncerto. Ir pagaliau, liepos 3 dieną, grupė Klaipėdos Vasaros estradoje surengs vieną didžiausių šiais metais pasirodymų mūsų šalyje, kurį stebėti galės net 15 tūkstančių gerbėjų.
SEL
SEL / Asmeninio albumo nuotr.

„Jaudulys labai stiprus, nes esame vieni pirmųjų, kurie rengiame šią vasara tokio dydžio koncertą. Po priverstinės ilgos pertraukos tai didelis ir labai daug pasirengimo reikalaujantis darbas, bet pagaliau koncertuosime didžiuliam žmonių skaičiui. Pažadu, šis šou bus labai įspudingas,“ – sakė Egidijus Dragūnas.

Grupė SEL pastaruoju metu sulaukia itin daug klausimų apie tai, kokios bus patekimo į koncertą sąlygos, taisyklės. Selas tikina, jog į Klaipėdos Vasaros estradą galės papulti visi, turintys Galimybių pasą, taip pat persirgę koronavirusu, paskiepyti ar pateikę neigiamą COVID-19 testo rezultatą.

„Greituosius COVID-19 testus, kuriems naudojami seilių ėminiai, galės pasidaryti kiekvienas, atvykęs į koncerto vietą. Po 5 minčių, jei testas bus neigiamas, jūs jau būsite koncerte,“ – svarbia informacija dalijasi Selas.

Neseniai grupė SEL nustebino gerbėjus dviem naujomis dainomis „Tik Tok“ ir „Skrendu“, kurias įrašė su atlikėju Soliariu. Paklaustas, ar šie hitais tapę kūriniai skambės koncerte gyvai ir ar jas atliks kartu su Soliariu, Egidijus sakė: „Nereikia visų detalių atskleisti iš karto. Žmonėms, atvykusiems į koncertą, rengiame ne vieną siurprizą.“

Planuojama, jog SEL šiais metais surengs 4 koncertus: birželio 6 d. Šiauliuose, liepos 3 d. Klaipėdoje, rugsėjo 4 d. Vilniuje ir gruodžio 25 d. Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius