-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 06 19

Lietuvoje koncertuosiantis italas Riccardo Fogli žino, ko trūksta jo šalies futbolo rinktinei

Rudenį trejose Lietuvos arenose koncertuosianti Italijos muzikos žvaigždė Riccardo Fogli neslepia esantis užkietėjęs futbolo sirgalius, todėl intensyvų vasaros koncertų grafiką dainininkas stengėsi išdėlioti taip, kad laiko liktų bent svarbiausiems Pasaulio futbolo čempionato mačams. Be to, R.Fogli ne tik akylai stebi, kas vyksta Brazilijos futbolo stadionuose, bet aktyviai palaiko ir serga už čempionate žaidžiančią Italijos rinktinę.
Riccardo Fogli
Riccardo Fogli / „KPMS ir partneriai“ nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Mes, italai, dieviname futbolą ir, be abejo, be galo mylime savo komandą, kuri mus savo žaidimu šiuo metu džiugina Brazilijoje. Pats esu didelis futbolo gerbėjas ir net buvau Italijos rinktinės dalis. Buvau jos dainininkas“, – atskleidžia širdį virpinančiomis romantiškomis melodijomis gerbėjus pavergęs R.Fogli.

Nors hito „Storie di tutti i giorni“ atlikėjas palaiko savo komandą ir tiki, jog čempionate ji parodys, ką sugeba geriausio, čempionų titulo savo šalies komandai šį kartą prognozuoti nedrįsta.

„Italijos rinktinė yra vienoje grupėje su Kosta Rika, Urugvajumi ir Anglija. Nors Italijos futbolininkai pasaulio čempionais buvo jau keturis kartus, viskas prasideda iš naujo. Visos komandos moka žaisti futbolą ir yra stiprios, todėl sunku vertinti rungtynių baigti. Visgi, esu įsitikinęs, jog Italijos rinktinė šiame čempionate mums padovanos daug gražaus žaidimo minučių ne tik grupės varžybose, bet ir tolesniuose etapuose. Galiausiai vis tiek laimės geriausi ir stipriausi vyrai“, – įsitikinęs R.Fogli.

R.Fogli juokauja, jog jis žino, ko trūksta nacionalinei komandai. „Komanda esu patenkintas, tačiau būtų geriau, jei rinktinės treneris į čempionatą būtų paėmęs bent vieną žaidėją iš Italijos futbolo komandos „Fiorentina, – pusiau juokais, pusiau rimtai sako atlikėjas ir išduoda, jog būtent ši komanda – jo mylimiausia. – Už šią komandą sergu nuo tada, kai buvau dar visai mažas berniukas. Tai mano komanda. Aš gyvenu Toskanoje, o Florencijos „Fiorentina“ yra pajėgiausias šio regiono futbolo klubas“.

Jau rudenį R.Fogli bus galima išvysti ir išgristi Lietuvoje. Žvaigždė su grupe surengs tris išskirtinius koncertus: spalio 24 d. koncertuos Kėdainių arenoje, spalio 25 d. – Panevėžio „Cido“ arenoje, o spalio 26 d. sveikinsis su Kauno „Žalgirio“ arenoje susirinkusia publika.
Vienas iš garsiausių Italijos atlikėjų Lietuvos publikai žada grąžinti puikiai pažįstamų dainų klausymosi džiaugsmą. Dešimtis hitų savo diskografijoje turintis dainininkas atliks publikos mylimiausius kūrinius ir klausytojų širdis užlies su niekuo nepalyginama itališkos muzikos dvasia.

Bilietus į R.Fogli ir grupės koncertą Kėdainių arenoje platina „Ticketmarket“, Panevėžio „Cido“ ir Kauno „Žalgirio“ arenose – „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius