-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 08

Lietuvoje laukiamas Sohn koncertuos unikaliame „iTunes“ muzikos festivalyje

Nors į menų fabriką „Loftas“ atlikėjas Sohn su grupe atvyks tik rudens pabaigoje, melomanai jau rugsėjo 9-ąją turi galimybę dalyvauti jo koncerte. Tiesa, nuotoliniu būdu – Sohn pasirodys visame pasaulyje transliuojamame „iTunes“ muzikos festivalyje.
Sohn
Sohn / Asmeninio albumo nuotr.

Nuo 2007-ųjų Londone rengiamas ir analogų neturintis festivalis pakeitė keletą Didžiosios Britanijos sostinės lokacijų, o pastaraisiais metais vyksta Kemdeno rajone esančiame buvusiame geležinkelio depe „The Roundhouse“. Muzika čia skamba ištisą mėnesį – kas vakarą koncertuoja po du populiarius įvairių žanrų atlikėjus ar grupes. Bilietus į šį festivalį galima laimėti įvairiais būdais, bet didžioji auditorijos dalis koncertuose „dalyvauja“ interneto transliacijų pagalba. 

Devintasis „iTunes“ muzikos festivalis jau prasidėjo – nuo rugsėjo 1-osios su gerbėjais visoje planetoje iš Londono jau sveikinosi Deadmaus5, Pharrell Williams, „Kasabian“, Beck ir kiti. Rugsėjo 9-osios vakarą savo debiutinį albumą „Tremors“ čia pristatys Sohn, taip pat koncertuos jo tėvynainis Sam Smith. 

Londono širdyje vyksiančiame renginyje taip pat suplanuoti Pharrell Williams, Jessie Ware, Paolo Nutini, „Placebo“, „Rudimental“, „Blondie“, „Elbow“ ir net Placido Domingo bei daugelio kitų aktualių vardų koncertai. Festivalis baigsis rugsėjo 30-ąją, jo įrašai dar kurį laiką bus prieinami „iTunes“ vartotojams.

VIDEO: SOHN - The Chase

Kalbant apie Londoną galima pridėti ir dar vieną neseną naujieną – vasarą Sohn prisijungė prie „BBC Radio 1“ rezidentų komandos ir kas mėnesį pristato valandos trukmės savo laidą šios milijonus klausytojų turinčios radijo stoties eteryje. Laidoje britų talentas Sohn dalinasi savo mėgstama muzika – SBTRKT, „Dream Koala“, FKA Twigs, Jamie XX, „Röyksopp“, „Darkside“ garsais. 

Vieno įdomiausių šių metų albumų „Tremors“ turo koncertas Vilniuje įvyks lapkričio 26-ąją „Lofte“. Bilietais į muzikos agentūros „8DW Agency“ pristatomą įvykį prekiauja „Ticketpro“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius