-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 01

„Lietuvos balso“ superfinalininkė Monika Linkytė: „Dėl puolimo liūdėjau tik vieną vakarą“

„Noriu visiems savo kritikams ir blogio linkėtojams pasakyti tik viena: „Atsikratykite neigiamų emocijų, jos tikrai nepadeda gyventi. Taip pat linkiu niekada neatsidurti situacijoje, kurioje dabar esu aš“, − sako Monika Linkytė.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / LNK nuotr.

Ji šįvakar kovos dėl „Lietuvos balso“ nugalėtojo vardo. Tačiau iki šio vakaro buvo visko – puikius ir komplimentus pelniusius pasirodymus keitė kritikų strėlės ir atviras pyktis. Ypač po praėjusio šeštadienio, kai Monika nedideliu skirtumu įveikė drauge Donato Montvydo mokinių komandoje dainavusią palangiškę Gintę Sičiūnaitę. Internetą užliejo pagieža ir Gintę palaikiusių gerbėjų pyktis. 

„Tą vakarą buvo išties sunku. Nesupratau, iš kur galėjo atsirasti tiek negatyvo mano atžvilgiu. Nejau esu tokia bloga? Tačiau liūdesys truko neilgai. Sulaukiau labai daug palaikymo žinučių. Ir, žinote ką, jei visi mane mėgstantys žmonės pultų rašyti komentarus internete, jų būtų nepalyginamai daugiau, nei tų, blogųjų“, − įsitikinusi Monika. 

M. Linkytei tenka atlaikyti ne tik kalbas dėl ryšių su D. Montvydu ir jo vadybininku Martynu Tyla. Ji „Lietuvos balse“ yra bene žinomiausia – jau dalyvavusi ne viename televizijos projekte, žiūrovams ir klausytojams ji jau puikiai pažįstama. Per visa tai ji žengia nors ir išgyvendama, tačiau darydama tai, ką moka geriausiai – dainuodama. 

LNK muzikinio projekto superfinale Monika stovės, dainuos ir, kaip visada, mėgausis buvimu scenoje. Žiūrovams ji atliks romantiškąją „La la la“ ir naujai įrašytą ir eteryje dar neskambėjusį singlą „Besieliai“. Publika išgirs ir dramatišką jos duetą su D. Montvydu. 
„Lietuvos balso“ superfinalas – jau šįvakar, 19.00 val. tiesiogiai per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius