Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 07

Lietuvos mokyklai – radijo stotis dovanų

Dovanų gerumo skalėje, nuosava radijo stotis turėtų būti aukščiau asmeninio lėktuvo ir gal net pasimatymo su Lady Gaga.
ZIP FM komanda
ZIP FM komanda / ZIP FM nuotr.

Todėl būtent nuosavą radijo stotį gaus ta Lietuvos mokykla, kuri aktyviausiai pasireikš draugiško radijo „ZIP FM“ ir plačiai jaunimo naudojamo „EŽIO“ projekte „ZIPEŽYS“. Bijantys naujadarų gali nurimti – tai visiškai saugus ir šiuolaikiškas garvežio sinonimas. „ZIPEŽYS“ aplankys aštuonias aktyviausias projekto mokyklas visoje Lietuvoje, ir nesvarbu, ar iki jų nutiestas geležinkelis.

„ZIP FM“ ir „EŽYS“ kviečia dalyvauti visas neapsileidusias mokyklas ir parodyti savo greitumą. Moksleivių registracija ir kasdieniai atsakinėjimai į klausimus renka taškus, o taškai išrenka mokyklas–favorites. Net aštuonios mokyklos – nugalėtojos neteks amo – pro duris arba langus į jas žengs pilno sąstato „ZIP FM“ komanda.

Kol moksleiviai trauksis telefonus įsiamžinti netikėtam įsiveržimui, „ZIP FM“ taps mokyklos dalimi – zipiečai eis pietauti į valgyklą, drauge žais tinklinį ir parodys ZIP FM gyvenimą iš arti. Taip, net legenda tapusi SiSi ir Radistų atlikta „Single Ladies“ parodija bus atlikta gyvai.

Kad nepasirodytų per mažai, viena iš aštuonių mokyklų gaus dovanų radijo stotį. Tai ir aparatūra, būtina transliacijai, ir laidai, ir pamokos, kaip dirbti, ir džinglai, ir muzika. Būsimieji Radistai ar ateities SiSi galės treniruotis prieš pamokas, po pamokų, pernakt. Visada. „EŽYS“ ir „ZIP FM“ tikisi, kad laimėjusios mokyklos mokiniai tėvams prisipažins: „Mama, tėti, aš ilgai tai slėpiau…, bet aš esu radijo stoties laidų vedėjas“.

Turas prasideda vasario 17 dieną– tad jau dabar pirmą etapą laimėjusi Pasvalio "Petro Vileišio" gimnazija ruošiasi „ZIP FM“ komandos priėmimui – kad visi tilptų atsisėsti šalia Simonos ir Silvos– stumdo stalus valgykloje, tvarko aktų salę bei repetuoja frazes „pabūkite dar“ ir „ZIP FM rauna stogą". “ZIPEŽYS“ ragina imti pavyzdį iš pasvaliečių ir jungtis prie projekto. Juk visų galimybės vienodos – laimės guviausieji,  labiausiai mylintys „ZIP FM“ ir tie, kurie nebeįsivaizduoja, kaip reikėtų gyventi be nuosavos radijo stoties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius